v rubriki glasba:
.. / / / 04.02.2003

Tatuji za t.A.T.u

Ruski najstnici t.A.T.u sta prejšnji teden prilezli na vrh britanske lestvice singlov, Julija in Lena pa sta prvo mesto proslavili z novim tatujem. Mi vam v znak proslave poklanjamo ducat fotk mladoletnih Rusinj, ki se ljubita tudi po arabsko. Obe sta si namreč vtetovirali "ljubezen" po arabsko na svoji telesi - Julija (ta črna) na zadnjo plat, Lena (ta rdeča) pa na ramo. Kontraverzni najstnici sta si prvo mesto prislužili z aktualno pesmijo All The Things She Said.

Ruski mladoletni lezbijki v šolskih uniformah sta v bivši ZSSR pravi hit, saj je tam na pohodu že drugi single Not Gonna Get Us, ki ga je moč slišati tudi v domačih zasneženih logih. Kot vidite obleka naredi človeka: v podobni šolski uniformi se je v prvem videospotu je preboj na glasbeno sceno uspel tudi sedaj že skoraj odrasli Britney Spears, vžgal pa je tudi v primeru t.A.T.u.!

Hja, če eni ruski mladoletnici dodate še eno ste z dvema že praktično zmagali. Če pa se mladoletnici še ljubita, potem se vam za publiciteto zagotovo ni treba bati. Tudi sam sem padel na limance, objavil novico in dodal še ducat fotk Lene in Julije. Šment, zdej je, kar je ...

Povezave:
www.tatugirls.com
www.taty.ru

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

t.A.T.u. (foto Vasilz Koudriavtsev) - thumbnail

t.A.T.u. (foto Vasilz Koudriavtsev)