v rubriki glasba:
.. / / / 14.05.2003

The Rolling Stones v Zagrebu ODPOVEDANI

Danes smo dobili obvestilo od organizatorjev da koncerta The Rolling Stonesov v Zagrebu 4. avgusta NE BO. Prav tako je bil odpovedan koncert v Beogradu, ki je bil napovedan za 2. avgust. To sporočilo je danes prišlo od predstavnika managementa skupine.

In sedaj še besede organizatorja o celotni zadevi:

"Nedavne izredne razmere v Srbiji in Črni Gori so glavni vzrok za odpoved beograjskega koncerta, kar pa je povzročilo vrsto komplikacij v zvezi z razporeditvijo tega dela turneje, tako v terminskem kot v produkcijskem smislu. Zaradi nastalih težav in zahtevnosti celotnega projekta ter poslabšanja stanja varnosti v regiji in svetu, so od nas zahtevali, da pridobimo zavarovalno polico zagrebškega koncerta. Na žalost pa nam niti domače niti mednarodne zavarovalne hiše niso mogle ustreči v roku, ki ga je zahteval management skupine, ter garantirati izjemno visoko zavarovalnino.

Vsi, ki so vplačali rezervacije vstopnic preko naše spletne strani www.vinyl.si ali z vavčerjem pri naših uradnih prodajnih mestih, lahko zahtevajo celotno povračilo vplačila ali pa zamenjavo za vstopnice za koncerte, ki so v napovedi.

Nudimo ekskluzivno možnost zamenjave za The Rolling Stones 18. 06. 2003 na Dunaju ali 27. 07. 2003. v Pragi!

Ta možnost je odprta samo do 21. maja! in sicer le za tiste, ki so že vplačali rezervacije!

Hkrati pa je možno plačane rezervacije oz. vavčarje zamenjati za vstopnice za kateri koli koncert v organizaciji ali soorganizaciji Vinyla ali Kajde."

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Stonesi na tiskovni konferenci prejsnje turneje - thumbnail

Stonesi na tiskovni konferenci prejsnje turneje