.. / / / 30.09.2010 16:31

F1 2010: zmagovita dirkaška simulacija

F1 2010 prinaša z ničemer doslej primerljivo izkušnjo Formule Ena, z vsemi uradnimi dirkači, moštvi in stezami letošnjega prvenstva. Simulacija bo igralcem predstavila ves čar in privlačnost tekmovanja, tako na dirkaški progi kot tudi izven nje, ter jih postavila v samo srčico najbolj vznemirljivega svetovnega športa s štirikolesniki.

Vrhunska grafika, napredna fizika in enoten večigralski spletni način za vse igralne sisteme, bodo po daljšem premoru ljubitelje hitrosti ponovno prikovali pred zaslone. Bitka za točke in naslov svetovnega prvaka se je pričela 24. septembra.

Ob bok zvezdnikom F1

Kontrolirano divjanje ob boku takih zvezdnikov kot so Jenson Button, Lewis Hamilton, Fernando Alonso in Michael Schumacher, ter doseganje vrhunskih rezultatov v omenjeni konkurenci, zagotovo ne bo mačji kašelj, uspeha pa ne bo prineslo le sila spretno sukanje volana.

Za samo dirko bo potrebno tudi karseda previdno in premeteno izbrati strategijo, saj lahko že malenkosti pretvorijo zmagoslavno mahanje z rokami ob zmagi, v sklonjeno glavo spričo 16. mesta. Nekoliko bo pri tem igrala tudi sreča, saj zavoljo dinamičnega vremenskega sistema, nikoli ne boste povsem zanesljivo vedeli kdaj bo pričelo kapljati.

Bodite šampion v kariernem načinu

Karierni način bo igralcem omogočil pričetek povsem na dnu, postopoma pa bodo gradili na prepoznavnosti, s hitrimi časi na treningih opozarjali nase, ter se razvijali v resničnega šampiona. Lahko bodo prestopali med moštvi ali pa spisali pravo pravcato zgodbo o uspehu z izbrano ekipo, odločitev je njihova. Če bodo le konkurenčni na stezi.

Prodajna uspešnica recenzirana kmalu tudi na ŽVPL-u

F1 2000 postala prodajni hit v Združenem kraljestvu, saj je že v prvem tednu zavihtela na sam vrh najbolj prodajanih iger v Veliki Britaniji, poroča GFK Chart Track. Igro smo dobili tudi v ŽVPL-ovo uredništvo, tako da lahko recenzijo le te kaj kmalu pričakujete na naših straneh.

Vir: Colby PR

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

F1 2010 je izdelalo podjetje Codemasters - thumbnail

F1 2010 je izdelalo podjetje Codemasters