.. / / / 16.04.2010 08:16

FIFA tudi v duhu svetovnega prvenstva

Electronic Arts bo največji športni dogodek na svetu pospremil z uradno licenčno igro 2010 Fifa World Cup South Africa. Duh svetovnega nogometnega prvenstva bo tako mogoče izkusiti že konec aprila, na konzolah Playstation 3, Xbox 360, PSP in Wii.

Igra prinaša vso dramatičnost tekmovanja na najvišjem nivoju, s čimer bo vsakdo lahko občutil izjemen tekmovalni naboj med najboljšimi reprezentancami sveta. Vključenih bo prav vseh 199 držav, ki so nastopale v kvalifikacijah, 10 uradnih južno-afriških stadionov na katerih se bo igralo junija, ter tudi nogometni hrami iz vseh kvalifikacijskih regij.

Popelji Slovenijo do finala

Igralci bodo tako lahko svojo državo popeljali od začetka predtekmovanja pa vse do samega finala virtualne izvedbe svetovnega prvenstva v nogometu, pri tem pa občutili kako lahko en sam gol na noge spravi celoten narod.

Številne so tudi igralne inovacije, ki med drugim vključujejo strategije reprezentanc v kvalifikacijah, tako na domačih tekmah kot tistih v gosteh, situacijske taktike, ter vpliv nadmorske višine na utrujenost igralcev in let žoge.

Še preden se bodo torej največji mojstri okroglega usnja zares zapodili po zelenicah širom JAR-a, bodo njihovi virtualni dvojniki ob zvoku nepogrešljivih vuvuzel že zabijali gole in dvigovali pokale. Vročica svetovnega prvenstva se s simulacijo 2010 Fifa World Cup South Africa preprosto pričenja mesec dni prej.

Vir: Colby PR

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

2010 FIFA World Cup South Africa za Playstation 3, Xbox 360, PSP in Wii / vir: Colby PR - thumbnail

2010 FIFA World Cup South Africa za Playstation 3, Xbox 360, PSP in Wii / vir: Colby PR