v rubriki šoubiznis:
.. / / / 10.09.2009 14:02

Audrina Patridge se baše s torto v Maximu

Audrina Patridge, TV zvezdnica MTV-jevega resničnostnega šova The Hills je samo v mini bikiniju pozirala za naslovnico oktobrske številke revije Maxim.

Audrina Patridge je za Maxim, ki na prodajna mesta pride šele čez teden dni povedala, da bo igrala v novem filmu Sorority Row (na tej strani luže prihaja v kino jutri), da v The Hills samo še to sezono in zakaj odhaja, ter da pripravlja nov resničnostni šov imenovan preprosto The Audrina Show!

V novem šovu boste lahko spremljali življenje zvezdnice v Los Angelesu (ooo, to je pa moje mesto) in tako dobili vpogled v zakulisno dogajanje v življenju Audrine Patridge, vpogled v razvratne žurke, na sete snemanj filmov, v zakulisja fotografiranj za razne revije ...

Če me boste videli na kakšni razvratni žurki v novi seriji, se ne čudit, v L.A.-ju jih je vsepolno, sploh če malo spremljaš Twitter (bajdvej, Audrina čivka "že" od junija letos), kjer je zvezdnic in zvezdnikov vsepolno, veš kam je treba jet, da potem proti jutru pristaneš na kakšnem bizarnem žuru.

Ampak ker na teh žurih skrbijo za goste: zastonj pijača, izbrana hrana in še (marsi)kaj, se o tem, kaj se tam dogaja, ne govori. Zato tudi ne bom, vsaj zaenkrat še ne, bi rad še na kakšnega prišel. Mogoče pa na stara leta izdam spomine ... ;)

***

Za ŽVPL, iz pohujšljivega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Audrina Patridge v oktobrskem Maximu / foto: Steve Shaw - thumbnail

Audrina Patridge v oktobrskem Maximu / foto: Steve Shaw