v rubriki šoubiznis:
.. / / / 04.12.2000

Cameron Diaz -- pravi angelček

Cameron je bila rojena leta '72, natančneje 30. avgusta na Long Beachu v sončni Californiji. V Sloveniji kmalu spet prihaja na naša velika platna kot ena tretjina Charliejevih angelčkov (ostali dve pa sta Lucy Liu in Drew Barrymore).

Svojo kariero je začela kot model že pri šestnajstih, v svetu filma pa je debitirala v filmu Maska (z Jimom Carreyem) leta 1994. Videvali smo jo tudi v filmih kot so, She's The One, Feeling Minnesota, ... vse do super-hita My Best Friend's Wedding (1997), kjer je zaigrala skupaj z Julio Roberts.

Naravna plavolaska se je leto kasneje pojavila v brutalni megauspešnici bratov Farelly -- There's Something About Mary, za tem smo jo videli še v Very Bad Things, nismo je videli v Being John Malkowicth (ker ga v kinih ni bilo), nazadnje pa nas je obiskala kot Christina Pagniacci v Any Given Sunday Oliverja Stonea.

Kot rečeno, Cameron je mega zvezda, kmalu pa prihaja na naša platna v predelavi filmske uspešnice iz sedemdesetih -- Charliejevih angelčkih. Do takrat pa vam sline cedi spodnja galerija ...

Še nekaj statističnih podatkov:
Datum rojstva: 1972
Kraj rojstva: Long Beach, ZDA
Višina: 175 cm
Telesne mere: ? (odvisno od vloge)
Barva las: blond
Barva oči: modre
Pošta za oboževalce/ke:
C/O Addis-Weschler & Associates
955 South Carrillo Drive Suite 300
Los Angeles, CA 90048
USA

OBVESTILO: Fotke so na žalost izgubljene ob prenovi ŽVPL-a, ko jih najdemo, jih zagotovo dodamo. Uredništvo ŽVPL.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.