v rubriki šoubiznis:
.. / / / 15.12.2008 14:56

Jennifer Aniston gola na naslovnici GQ-ja

Bivša prijateljica Jennifer Aniston se je slekla za ameriško revijo GQ, na naslovnici pa jo krasi popolnoma gola, družbo ji dela le kravata v barvi ameriške zastave. Zato imamo radi GQ.

Januarska izdaja revije GQ bo na prodajnih mestih (v ZDA od 23. decembra) in verjamem, da bo revijo marsikdo poiskal tudi v slovenskih trafikah. Jennifer Aniston je seveda za revijo dala tudi intervju v katerem razkriva podrobnosti o razmerju z Johnom Mayerjem, povedala pa je tudi, da ne bo nosila njegovega otroka in še marsikaj, vendar to ta trenutek ni pomembno. Tisti, ki bi radi prebrali intervju, kupite GQ!

Poanta je v slikah, za teto pri skoraj štiridesetih se strinjam, da nima smisla, da rojeva otroke na vrat na nos (tudi na Nanosu ne), ker zgleda bolje kot marsikatera MILF, ki tlači zemljico na zahodni strani Združenih držav, čeprav je že zadosti stara, da bi bila MILF in to najbrž tudi zelo dobra ...

Pa pustimo mame ob strani, po uvodnem navdušenju nad fotkami in nad tem, da je za staro babo prava raketa, me je je razžalostilo dejstvo, da se je Jennifer Aniston slekla za GQ in ne za Playboy, ker tam bi videli PRAV vse!

Za ŽVPL, iz Sherman Oaksa, Kalifornia, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Jennifer Aniston gola v GQ-ju - thumbnail

Jennifer Aniston gola v GQ-ju