v rubriki šoubiznis:
.. / / / 06.10.2009 20:12

Victoria Silvstedt: je masturbirala na plaži?

Victoria Silvstedt, švedska manekenka, Playboyeva playmateka in starleta, ki je rada v središču pozornosti je v ponedeljek poskrbela za škandal(ček) v St. Tropezu. V nedeljo je na javni plaži božala svoje mednožje, ne vedoč, da jo v bližnjem grmu fotografirajo paparaci.

Dajte no mir! Victoria je po mojem mnenju dobro vedela, da je paparac na plaži, če ne drugega, ga je naključno opazila sama, bolj verjetno pa je, da je samo čakala, da paparac pride in da lahko ona inscinira masturbiranje na javni plaži ...

Švedska pnevmatična starleta je vajena teh reči, nekaj podobnega se ji je zgodilo že pred tremi leti, vendar se takrat ni samozadovoljevala, ampak jo je oralno zadovoljeval neznani moški, ki pa ni bil njen mož ... Sky News pa je fotografije objavil (ogled tule) in jih zaradi tožbe tudi umaknil.

No, Victoria se je vmes ločila in hodi s sladkim očkom (iz angleščine: sugar daddy), ki jo je pred tremi leti oralno zadovoljeval. Tokrat se je s svojo finko poigrala sama, ... vse le zaradi pozornosti in publicitete.

Kaj pa o takšnem početju zvezdnic / slavnih / starlet menite vi?

Več fotk (in vir) na Hudih bejbah ...

***

Za ŽVPL, iz samozadovoljenega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Victoria Silvstedt masturbirala na plaži? - thumbnail

Victoria Silvstedt masturbirala na plaži?