v rubriki šoubiznis:
.. / / / 17.09.2009 07:08

Megan Fox na naslovnici Rolling Stonea

Megan Fox, najbolj seksi poredna punca Amerike, se glasi naslov na naslovnici oktobrske izdaje revije Rolling Stone. Seveda je Megan spet poskrbela za nekaj sočnih izjav, kot že tolikokrat poprej, da jih sploh ni vredno citirati. Raje bom citiral tole:

Megan Fox bi bilo bolje gledati,
kot poslušati!"

(Egotastic, September 2009)

Zgornji citat je na tej strani luže je jasen vsem, razen (mozoljastim) najstnikom, ki se naslajajo nad vsakršnimi fotkami Megan Fox in teh je paralelno s promocijo njenega novega filma Jennifer's Body kot gob po dežju (v prevodu Telo lepe Jennifer, premiera v Sloveniji šele 29.10). A najstniki ponavadi mislijo samo s spodnjo glavo, zato jim ne gre zameriti ...

Ostali vemo. In samo gledamo, ne berem intervjujev, ne poslušamo razumeti njenih kvazi šokantnih, dostikrat nasprotujočih si izjav. Kot sem ugotovil že v prejšnjem članku, Megan Fox je produkt, ki se v Holivudu ™ trži za med. Kaj več kot kvazi šokantnih izjav in brhkega telesa ne pričakujete, mar ne?

Ali pač ... da končno enkrat odvrže vse krpice. Do takrat pa si oglejte fotografije iz nove številke revije Rolling Stone in zakulisni video in ... uživajte do naslednjega javljanja v zvezi z Megan Fox.

***

Za ŽVPL, iz meganofoksastega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Megan Fox v Rolling Stoneu / vir: rollingstone.com / foto: Mark Seliger - thumbnail

Megan Fox v Rolling Stoneu / vir: rollingstone.com / foto: Mark Seliger