v rubriki šoubiznis:
.. / / 19.08.2009 17:29

Kdo se boji neposredne Megan Fox?

Megan Fox daje vtis, da želi biti nova Angelina Jolie, oziroma vsaj dozdeva se tako. Ampak ne kot Brangelina, ki bi posvajala otroke, reševala ljudi v daljnih deželah, imela Brada Pitta za moža, ampak boljša od Angeline. Bolj neposredna, divja, bolj drzna, bolj izzivalna, ... vsaj tako se zdi. Meni se zdi, da je le produkt filmske industrije, ki bo tako kot Angelina enkrat želela bežati od nje: reševati svet in posvajati otroke.

Ne me narobe razumet', če ji dali drugo osebnost (kot to naredijo Elizi Dushku v Dollhouse) in iz nje naredili res pametno, samozavesno, konsistento bejbo, potem bi rekel: "Vau. Mrha in pol." Tako pa, ah in oh. Megan Fox je holivudski produkt po dolgem in počez, kot je bila Angelina pred njo, le da si Megan tega ne prizna, ali pa nam (oz. sebi) noče priznati.

Pa poglejmo: pred vsakim filmom se P.R. oddelek produkcijske hiše dogovori z eno od večjih (moških) revij za intervju in slikanje, tja pošljejo Megan, ki jim odgovarja kot le more in zna, seveda vse po "muštru" Angeline Jolie: preden so v kino prišli zadnji Transformerji je Esquire-ju priznala, da je biseksualka in dvignila precej prahu ... in še česa, a ne fantje?

Ampak, mar ni bila Angelinina biseksualnost ena izmed bolj vročih ko je še snemala filme in preden je le ta postala mati in aktivistka? Seveda. Isti princip: zapeljiva črnolaska z lezbičnimi težnjami, tatuji in dekoltejem. Rezultat: superiorne fotografijame po vseh moških revijah, ki dajo kaj nase.

Tudi v primeru Megan ni bilo nič drugače: fotke v GQ-ju lansko zimo in letošnje poletje tudi v Esquire-ju so tako vroče, da je moškim zmešalo glavo, naklade so šle v nebo, film pa polnil blagajne in praznil ... no ja. Presodite sami. Filmčka s snemanja spodaj, za fante, če so slučajno pozabili ;)

Vroče, ha, ... poglejte še spodnjega!

Ne bodite preveč, no ... napeti. Vse je del reklamne kampanje. Sedaj je pred vrati njen novi film Jennifer's Body (Telo vroče Jennifer) v katerem igra seksi navijačico, ki se spremeni v vampirko lačno krvi in ne boste verjeli, producenti so vedeli, da je treba v film dodati nekaj lezbičnih scen, ravno danes je soigralka Amanda Seyfried priznala, da se v filmu vsaj enkrat poljubita.

No, če odmislimo že predfilm zgleda zelo "seksi" in mladci bodo zagotovo drli v kino zaradi Megan, mladenke pa tudi: ker si bodo hotele do potankosti ogledati kako morajo izgledati naslednjo zimo. Oglejte si spodaj v napovednku, je dovolj nazorno: črne dolge lase, polne ustnice, dekolte (smrdi po Angelini) in ... smrtonosni čekani.

Lezbijka, ja pa jade ... če berete zgornjo novico malo dlje boste prebrali tudi, da sta obe Amanda Seyfried in Megan Fox zavili z očmi, ko sta izvedeli za lezbično sceno. Kako??? Saj je Megan sama izjavila, da je biseksualka?! Mogoče ji Amanda ni bila všeč. Zgleda, da ni njen tip. Ima mogoče premalo dolge črne lase, premajhne joške in premalo bujne ustnice?

Ahh, Megan, ... nisi lezbijka, pa pika. Samo dobro se sliši. Ampak ne, ona noče pridigati o tem, da seks pred poroko ni dobra stvar, da preklinjanje ni lepa lastnost, ona kot sama pravi hoče biti drugačne vrste vzor:

"But if you want your girls to feel strong and intelligent and be outspoken and fight for what they think is right, then I want to be that type of role model, yeah."

(Times Of London, junij 2009).

Hja, lepo, kajne. Še lepše je dejstvo, da so njeno podobo upornice pri Foxu, studiu za najnovejšim filmom Megan Fox uporabili kot obvestilo javne narave (angleško: PSA ali public service announcement), kjer opozarja na na nasilje med vrstniki. Ne bodite no smešni, le viralni video za ... Jennifer's Body je.

Vidite, tako se stvarem streže. Nasvet za bodoče producente je: če hočete, da se film prodaja, je treba imeti vročo žemljico, kar Megan Fox zagotovo je (še en zakulisni video spodaj bo to še enkrat dokazal)!

Če pa žemljica (vede ali nevede) sodeluje in medijem zblebeta kar jih zanima in kar jih ne (vse o prdenju, seksu, moških, ženskah, Angelini Jolie, drogah, inteligenci, slavi, resnosti in še čem), potem je zmaga tu. V Holivudu ™ imate produkt, ki prodaja in Megan Fox to dokazuje!

Do tega, da bo igralka z velikim I najbrž ne bo niti prišla, ... fatalka je, seks bomba je, ampak to tudi sama dobro ve, priznava in dobro izkorišča. Ste opazili kolikokrat sem omenil njen novi film? Prevečkrat!

***

Za ŽVPL, iz prodanega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Megan Fox vroča kot se le da v Jennifer's Body - thumbnail

Megan Fox vroča kot se le da v Jennifer's Body