v rubriki šoubiznis:
.. / / / 03.09.2009 14:05

Olivia Wilde nujno rabi pedikuro (in vodo)

Če kaj spremljate moje pisanje, veste da me zmoti, če se zvezdnice ne uredijo kot se spodobi (npr: Mischa Barton s strganimi najlonkami). No, včeraj sem bil povabljen na predstavitev nove dišave Desire Me (povabil znanec z Escade), s fensi druščiino smo iz L.A.-ja leteli direktno v Madrid in tam direktno v ME Hotel kjer je Olivia Wilde predstavljala zgoraj omenjeno novo dišavo.

Olivia Wilde, brhka 25 letna rjavolaska je postala obraz Escade in je logično, da se je pojavila na promociji v Barceloni. Če je za novo dišavo posnela tudi TV oglas, kjer je najbolj vroča igralka letos (po Maximu) super seksi in sploh in oh za dol past (video spodaj), je jasno da bo tudi na prireditvi.

Medtem ko sem se nacejal z zastonj pijačo in jedel (neokusne) zelenjavne kanapejčke (vsi pomembneži so izgubili stik z mesom, samo še zelenjava se streže), ter čekiral fina dekleta od tu in tam, je mimo mene zaparadirala sama Olivia Wilde. Premeriti sem jo hotel od pete do glave, pa so mi prej v oko padla njena stopala. Priznam, imam fetiš na noge, stopala in čevlje. Tipičen moški boste rekli. Ja, res, ... ampak Olivia je imela na promocij fancy parfuma še bolj fancy znamke črno za nohti na nogah. Groza.

Čimprej sem si hotel ogledan detajl igralke, ki je sicer delovala popolno (tako so jo tudi označile novičarske strani, ki so poročale o dogodku) izbiti iz glave in sem se ga nažgal s šampanjcem do amena (podobno kot na Oskarjih, le da tam od veselja, tu pa od žalosti). Ni pomagalo, zjutraj sem se zbudil s sliko njenih grdih neurejenih nohtov in svinjarije za njimi. Fina dama pa taka, pfej.

Ko zdaj delim z vami to, se mi je spet porodilo vprašanje, ki sem si ga zastavil že, ko je Olivijina soigralka v The O.C. Mischa Barton izgledala razcapana kot candra najlonkami:

... ali je v bistvu pomembno kako se neka holivudska zvezdnica "spedena", je sploh komu mar, če je raztrgana kot kakšna candra, je sploh važno kako se ta ali ona zvezdnica uredi?

Še vedno: seveda je. Sploh pa so neurejeni, pogriženi in čisti nohti prej higienski minimum, kot strgane najlonke, tako da, je v primeru Olivie Wilde to strašen feler (grozo si lahko ogledate v fotogaleriji levo, na povečavo kliknite na lastno odgovornost, jaz sem skoraj že tretjič bruhal danes).

Za vrnitev v normalno stanje sem potreboval TV oglas (spodaj) za Escadino novo dišavo Desire Me, kjer je Olivia očitno dobila in pedikuro in manikuro in vodo.

***

Za ŽVPL, iz Madrida, Španija

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Olivia Wilde predstavlja Escadino novo dišavo (z umazanimi nohti) - thumbnail

Olivia Wilde predstavlja Escadino novo dišavo (z umazanimi nohti)