v rubriki šoubiznis:
.. / / / 11.09.2004

Ameriški predsednik prebičan

Nekaj je jasno: ovalna pisarna je bila nedavno prizorišče mazohističnega rituala. Domina Dita, oblečena v nogavice iz lateksa je poskrbela, da je ameriški predsednik dobil želeno dozo šeškanja, tepežkanja in ščipanja bradavice z francoskim ključem. Za zaključek se je v usnjenem pasjem kostumu zabavi pridruži še britanski premier.

Ah ... seveda, kaj takega v Beli hiši enostavno ni mogoče (tovrstne zabave se dogajajo na drugih lokacijah press), le britanska znamka spodnjega perila Agent Provocateur, ki slovi po provokativnih reklamnih akcijah (spomnite se jahanja Kylie v spodnjih hlačkah na električnem biku) je ob desetletnici izdala videospot v katerem se zgodi zgoraj omenjeni tepež in ostale "kinky" reči.

Priznati je treba, da je Dita Von Teese v svoji vlogi domine zelo prepričljiva (kako ne, saj je znana fetiš / pin-up manekenka), zato pa sta si kvazi Bush in Blair bolj malo podobna. Videospot si v celoti lahko ogledate na tej strani.

Še to: glasba v spotu je štiklc She's Lost Control zasedbe Joy Division, vmesne komentarje pa govori "tajna agentka" Siobhan Fahey (ex Bananarama) ...

Za ŽVPL iz Washingtona D.C.

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Seskanje v Ovalni pisarni - thumbnail

Seskanje v Ovalni pisarni