v rubriki šoubiznis:
.. / / / 13.02.2003

Brad Pitt zapustil Jeniffer Aniston - zaradi Elijah Wooda!!!

Svetovni rumeni tisk je kar nekaj časa s sočutjem in zaprepadenostjo opazoval konec hollywoodske pravljice. Razmerje med bogatima lepotcema Bradom Pittom in Jeniffer Aniston se je krhalo že nekaj časa. Krivec za razpad je kot kaže Brad Pitt, ki že nekaj časa prijateljuje z Elijah Woodom (alias Frodo Baggins iz Gospodarja prstanov), vendar nihče od insiderjev ni niti pomislil, da bi lahko šlo za romantično zvezo!

Brad Pitt je končno presenetil svet slavnih (še najbolj pa Jeniffer) z izjavo, da je biseksualec in je svoj novi dragulj odkril v Elijahu Woodu, ki se mu ob vsem skupaj le smeji, saj Brad Pitt velja za najbolj zaželenega moškega na Zemlji (če ne štejemo Osame Bin Ladna...).

Jeniffer Aniston, prelepa Rachel iz serije Prijatelji, se je zaprla v svoj dvorec v San Diegu in ni dostopna za nikogar, še najmanj pa za novinarje. Brad in Elijah pa sta že napovedala, da želita posvojiti otroka, vendar šele potem, ko se vrneta iz križarjenja okrog Nove Zelandije, kjer Elijah trenutno uživa štiri tedenske počitnice, preden začnejo s snemanjem zadnjih kadrov tretjega dela Gospodarja Prstanov.

Kaj pa vemo, morda se hoče Brad Pitt le dokopati do Prstana, da bi nato zasužnjil svet!

Več o tem na spletni strani www.nationalenquirer.com. Pa veselo Valentinovo vsem.

Vse skupaj je le šala, da ne bo pomote. Tale tekst je v celoti izmišljotina našega dopisnika, njegov namen pa ni bil dezinformiranje ampak le zabavno šokiranje. Mislim, da mu je uspelo, he he he (op.u.).

Matjaž Ličer - avatar

Matjaž Ličer

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 140 člankov.

Brad Pitt in Jennifer Aniston - thumbnail

Brad Pitt in Jennifer Aniston