v rubriki šoubiznis:
.. / / / 07.09.2009 11:55

Angelina Jolie v vroči lezbični sceni

Angelina Jolie in Elizabeth Mitchell (najbolj jo poznate kot Juliet iz Lost) sta leta 1998 zaigrali v TV filmu Gia, po 11 letih pa so se šefi odločili, da izdajo HD verzijo filma s poprej cenzurirano lezbično sceno Angeline in Elizabeth.

Sumim, da za vsem skupaj stoji Angelina Jolie sama, ker ji Megan Fox hodi v zelje, čeprav mlada holivudska igralka pravi, da noče biti nova Angelina Jolie.

Predstavljajmo si, kako hitro bi Angelina prišla do ponovne izdaje filma o Gii Carangi, manekenki in eni prvih žrtev AIDS-a v ZDA, ki je bil narejen za televizijo malo pred preden je Angelina postala slavna holivudska igralka. Hipotetičen pogovor med Angelino in šefom studija bi se lahko glasil takole:

Angelina J: "Živjo, se spomniš filma Gia, ..."
Šef studia: "Kako se ne bi, tvoj fotr je tako pritisnil nate, da smo morali zrezati tisto vročo lezbično sceno z Liz Mitchell."
Angelina J: "Jp, vem ... ampak to je bilo na začetku kariere, je blo treba paz't, Jon je 'mel prav, ampak tale Megan Fox mi gre pošteno na rodila, ko se t'kole ven meče ..."
Šef studia: "Angie, kaj hočeš rečt?"
Angelina J: "Dejmo to objavt, vključno z lezbično sceno, Liz je za, ... sem že govorila z njo, a mate materiale za HD?"
Šef studia (sluzasto): "Oooo, si prepričana, ... 11 let sem čakal, da se premisliš."
Angelina J: "100 % šur, sej je čist lepa rajcih scena, pa una koza Megan ziher ne bo tako seksi v kaj-je-že Jennifer's Body ..."
Šef studia (veselo): "Dogovorjeno, v nekaj dneh bo press zunaj!"

V šefovi slušalki se je slišal le še znak za prekinjeno zvezo, ostalo pa je zgodovina. No, jaz sem vesel, to jesen bom lahko gledal dve seksi lezbični sceni namesto ene.

Prav tako bom v izid tekme Megan : Angelina zapisal rezultat 1 : 1 ... nadaljevanje zgodbe sledi. Spodaj si lahko ogledate izrezano lezbično sceno z Angelino Jolie in Elizabeth Mitchell.

***

Za ŽVPL, iz lezbičnega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Lezbična scena Angeline Jolie in Elizabeth Mitchell v filmu Gia - thumbnail

Lezbična scena Angeline Jolie in Elizabeth Mitchell v filmu Gia