v rubriki šoubiznis:
.. / / / 04.08.2009 16:24

AnnaLynne McCord s sestrama na plaži

Dekleta na plažah Malibuja se kot kaže prodajajo ta teden. In mene spet ni bilo tam. Tu je ura je 7 zjutraj in zasledil sem, da so zvezdnica nadaljevanjke 90210 AnnaLynne McCord in nič manj mični sestri Angel in Rachel. Nič drugega ne preostane, kot da novico iz tretje roke spet delim z vami ...

Včeraj sem bil depresiven in sem se zvečer, ko sem oddal članek o Adrianne Curry na plažah Malibuja odpravil spat. In kaj se zgodi nekaj ur kasneje??? Ugotovim, da so se kar 3 (tri, tre, tres, drei) sestre McCord sončile na plažah Malibuja.

Je sploh lahko še slabše? Danes grem tja! Brez zajebancije, zdajle zjutraj se odpravim, samo tole objavim in bom tam. Na glavo si bom dal klobuk, okoli roke majčke Micheala Jacksona in se bom delal, da jih prodajam (tu so še zmeraj vsi čist nori na MJ-ja), pod njimi pa telefon s katerim bom slikal zvezdnice v bikinkah.

No, toliko o planih, Angel, Rachel in AnnaLyne kar dobro zabavale na plaži. Čeprav AnnaLynne do pred nekaj mesecev nisem poznal (ne gledam 90210), se mi ni zdela preveč podhranjena, kakor so natolcevali tukajšnji poročevalci (se vam zdi)?

No, v primerjavi s tipično it-aint-over-till-fat-lady-sings američanko je vsekakor videti podhranjena (tega ni kriva ona, ampak 100 in več kilogramske godzile, ki teptajo severni del tega kontinenta). Več fotk najdete Hot Celebs Home.

***

Za ŽVPL, iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

AnnaLynne McCord s sestrama Angel (levo) in Rachel (desno) na plaži / vir: Hot Celebs Home - thumbnail

AnnaLynne McCord s sestrama Angel (levo) in Rachel (desno) na plaži / vir: Hot Celebs Home