v rubriki šoubiznis:
.. / / / 26.03.2004

Hočemo Pussycat Dolls!

10. 12. in 13. aprila se v Slovenijo (spet) vračajo Chippendales, ŽVPL pa za organizatorje predlaga še nekaj za moške duše in oči - holivudska kabarejska skupina Pusscat Dolls, bi na čelu s Carmen Electra napolnila ljubljansko Halo Tivoli in to večkrat.

Najpopularnejša kabarejska (ne slači) skupina je fascinirala mnoge zvezde, tako, da so se skupini na odru pridružile tudi mnoge zvezdnice, med njimi tudi Charlize Theron, Gwen Stefani, Christina Augilera, Brittany Murphy, Kelly Osbourne, Christina Appelgate, Paris Hilton in druge.

Pussycat Dolls so začele kot predskupina nastopov glasbenikov v klubu Johnnya Deppa Viper Room na Sunset Boulevardu v L.A.-ju a so kmalu postale tako popularne, da so prevzele glavno vlogo v programu - vsak večer.

Skratka, Pussycat Dolls so zakon, če bi prišle k nam ŽVPL predlaga, da se jim na odru pridruži kakšna od pevk, recimo Alya, Pika Božič, Natalija Verboten, Špela Buda, pa še kakšno kandidatko bi našli. Vprašanje je, katera od njih bi se jim upala pridružiti na odru. Še večje vprašanje je, če bi (se bodo) sploh kdaj oglasile kje v Evropi, kaj šele pri nas.

Upanje vedno ostaja :-)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Pussycat Dolls - thumbnail

Pussycat Dolls