v rubriki šoubiznis:
.. / / / 24.09.2009 10:05

Katy Perry se grabi in jo grabi za joške

Katy Perry je pred nekaj dnevi z elektro duom 3OH!3 snemala video za spot Starstrukk. To niti ne bi bilo nič pretresljivega, če ne bi bilo na snemanju posnetih nekaj fotografij, med njimi zelo zanimivi predvsem dve: na eni se sama grabi za oprsje, na drugi pa ji jih popravlja nek fant v modri majci, ki je bržkone njen stilist.

Brez bržkone, tip je njen stilist, ime mu je Johnny Wujek, znana stilistična faca med holivudsko ™ klientelo in prav on je moja inspiracija dneva. Saj Katy za spremembo zgleda fenomenalno, sploh v mini obleki in visokih petah, ampak, Johnny je car.

Zakaj, se sprašujete? Zato, ker ima dovoljenje za grabljenje jošk. Če on pravi, da stilsko stvari niso v redu lahko pride do (v tem primeru) Katy Perry in jih zagrabi, premakne in uredi tako, kot je prav. Johnny, tudi jaz bi takšno delo.

Si predstavljate, da ste jošk-o-šteler v Hollywoodu? Jaz si! Živo. Vstaneš med 10 in 11 uro, greš v Starbucks po tisto, čemur tu rečejo kava, se odpelješ na set, se vsedeš v svoj stolček in čakaš. Čakaš, da bo tej ali oni zvezdnici treba naštelati joške. Po koncu šihta greš na zabavo in lepo kramljaš z vsemi bejbami, ki si jim kadarkoli naštelal joške ...

Kot pravi izrek iz Ko to tamo peva: I tata bi, sine ...

Vir: JustJared

***

Za ŽVPL, iz joškatega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Katy Perry na snemanju Starstrukk z 3OH!3 - thumbnail

Katy Perry na snemanju Starstrukk z 3OH!3