v rubriki šoubiznis:
.. / / / 29.09.2009 08:37

Kelly Brook in druge v akciji Heels That Heel

Kelly Brook, Abbey Clancy, Kylie Minouge, Dannii Minogue, Rachel Stevens, Mel B, Amanda Holden, Rachel Stevens, Cheryl Cole, Alexandra Burke in mnoge druge zvezdnice so se udeležile dobrodelne akcije Petke, ki zdavijo (Heels That Heel).

Ne razumite me narobe, ampak pri teh slikah vsak moški, ki ima vsaj malo fetiša na visoke pete pozabi na dobrodelnost. Tudi jaz se že dva dni trudim (tu po Londonu me bombardirajo s to akcijo), pa še vedno razmišljam samo o Kellly Brook in njenih visokih petah (OK, priznam tudi o njeni seksi lateks opravi).

Ko sem nekje prebral, da so se akciji pridružile še brhka manekenka in TV voditeljica Abbey Clancey, pevka Rachel Stevens in igralka Patsy Kensit, pa bivša spajsica Mel B, pa večno majhna a seksi Kylie Minouge in njena sestran Dannii, huuuh, sem že deskal po svetovnem spletu za fotkami.

Našel sem jih pri reviji Fabulous, kjer sem za voljo članka hotel oddeskat, da se pozanimam kakšen je namen akcije, šel pogledat na uradno stran akcije HeelsThatHeel.com, a sem od tam hitro oddeskal na britanski eBay, kjer sem si z veseljem ogledoval čevlje na dobrodelni dražbi.

Akcijo sledim tudi na Twitterju, a še vedno ne vem kam bo šel denar ... vem pa, da je londončankam za čestitat, ker hodijo v tako visokih petah in tako minimalnih oblekicah ven, čeprav je jesen. V L.A.-ju je bilo to nekaj čisto normalnega, ampak tu je pa mraz, one pa kot da ga ne opazijo. Brrr, a seksi.

***

Za ŽVPL, na visokih petah, iz Londona, Velika Britanija

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Kelly Brook v akciji Heels That Heal - thumbnail

Kelly Brook v akciji Heels That Heal