v rubriki šoubiznis:
.. / / / 10.10.2009 13:28

Miley Cyrus izbrisala svoj Twitter račun

Najstniška zvezdnica Miley Cyrus je zapustila socialno omrežje Twitter, svoje razloge pa navedla v doma narejenem videu, ki ga je objavila na YouTube-u. Razlogi za odhod s Twitterja so preprosti: Miley hoče več privatnega življenja ... več v videu spodaj!

Še nekaj najbolj sočnih izjav, preden se lotim analize izbrisa Twitter računa.

Yeah the rumours are true, I deleted my Twitter. Can you believe it, I got to two million.

The reasons are simple. I started tweeting about pimples. I stalled living for moments and started living for people

Everything that I type and everything that I do. All those lame gossip sites take it and they make it news.

I want my private life private, I'm done trying to please. I ain't living for tabloids, I'm living for me.

Izbris računa je velika neumnost

Kot ste lahko slišali in prebrali, je največji razlog za izbris Twitter računa ta, da hoče Miley imeti privatno življenje! Hja, za najstniško zvezdnico je slava najbrž še bolj naporna, kot za odrasle zvezdnice in zvezdnike. Ampak to, da prekineš direktno povezavo z 2 milijona oboževalci je pa neumnost največje sorte.

Če smrklja ni več hotela pisati o svojem življenju bi pač svoj Twitter račun dala v upravljanje očku Billy Rayu, ki se dobro zaveda kako učinkovito in vplivno orodje je lahko Twitter. Zato jo očka (ki ima samo 300.000 sledilcev) tudi roti, naj pride nazaj.

On že ve kako vplivna so lahko socialna omrežja ... pred vsako izdajo novega cedeja, filma, knjige, linije oblačil ali sončnih očal, ... bi čivnkil na Twitter in 2 milijona ljudi bi brezplačno dobilo te informacije. Ampak Miley je hotela svoje življenje nazaj in tako zašuštrala odličen in predvsem brezplačen komunikacijski kanal ...

Sledi mi na Twitterju

Jaz sem še na Twitterju. Če si ti tudi, mi sledi, moj račun je @JustinCase4U, in izvedel boš vse v zvezi s šoubiznisom, direktno iz L.A.-ja. Če pa še nisi, se nam na Twitterju lahko pridružiš, je zabavno in veliko nas čivka o tem in onem.

P.S.: Shane Dawson, ki je obtožil Miley, da je Twitter lajdra, lahko sedaj mirno spi ;)

P.P.S.: Nekaj novic o Miley s Twitterja lahko najdete v zaenkrat opuščeni seriji člankov ZNT (Zvezde na Twitterju) številka 2, številka 3, številka 6 ...

***

Za ŽVPL, iz socialno odmreženega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Miley Cyrus zapušča Twitter / vir: youtube.com - thumbnail

Miley Cyrus zapušča Twitter / vir: youtube.com