v rubriki šoubiznis:
.. / / / 15.04.2010 09:49

Playboyevo dekle leta 2010 je Katja Matko

Slovenski Playboy je razglasil novo dekle leta. To je za lansoko leto (2009) štajerka Katja Matko, ki je laskavi naslov prejela po glasovanju bralcev in obiskovalce spletne strani playboy.si ter treh urednikov tujih Playboyev - svoj glas os oddali urednik fotografije ameriškega Playboya Gary Cole, glavni urednik poljskega Playboya Marcin Meller in glavni urednik bolgarskega Playboya Hrist Kiosev).

Včeraj je v znani ljubljanski restavraciji novo Playboyevo dekle leta uradno razglasil glavni urednik slovenskega Playboya, Borut Omerzel, na dogodku pa so prisostvovale tudi vse playmatke, ki so se potegovale za laskavi naslov.

Katja Matko, Playboyevo dekle iz Maribora

Katja Matko, doma iz Maribora, je 23-letna študentka medicine, ki obožuje tudi vse tisto, česar se številni bojijo, kar je dokazala že na lanskem fotografiranju za Playboyevo naslovnico s kačo okrog telesa. Pri moških rada vidi jeklene mišice, sicer pa je kar izbirčna.

Kakor je dejala za Playboy:

... mora moški imeti za to, da me pritegne, določene vrline: močno osebnost in intelektualno širino, biti mora šarmanten, privlačen." Katja v prostem času najraje teče, igra tenis, badminton in odbojko, rola, smuča in tudi borda.

Sedmo Playboyevo dekle leta

Pred Katjo je bilo v Sloveniji izbranih že šest lepotic, ki so nosile naslov Playboyevo dekle leta: Nike Zalokar, Tina Lah, Nina Osenar, Sanja Grohar, Sabina Mali in Sanela Vukalić.

Vir: Playboy press

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Katja Matko, na naslovnici junijske edicije revije Playboy / foto: Ivana Krešić - thumbnail

Katja Matko, na naslovnici junijske edicije revije Playboy / foto: Ivana Krešić