v rubriki šoubiznis:
.. / / / 17.10.2009 10:57

Zakaj pijana Alessandra Ambrosio pokaže ritko

V četrtek opoldne se je v začelo! Alessandra Ambrosio, Victoria's Secret angelček in ena najbolj seksi manekenk na svetu je čivknila, bo v zvečer na podelitvi latinskih MTV nagrad! V mojem brlogu so komunikacije ponorele: telefoni, maili, klepeti na MSN, Google, Skype, Twitter privatna sporočila in kmalu sem imel dve karti za MTV-jeve Los Premios 2009!

Sklenil sem, da bom s seboj povabil frenda Rauola, mehičana, ki sem ga srečal ko sem bil v Cancúnu. Ne samo, da bi bil super pri prevajanju, tudi dolžan sem mu bil nekaj uslug iz mehiških dni, on pa je pred kratkim le uspel priti v L.A. in se bi mu kakšna žurka na nivoju zagotovo zdela odlična ideja.

Bojni plan

In seveda: Raoul je bil takoj za, zato sva preko chata naredila bojni plan. Alessandra je znana pivka caipirinhe in le-to bo treba najt na žuru, še bolje pa na afterparty-u, saj sem sklepal, da dostopa do zakulisja na eventu samem najbrž ne bova dobila (takrat sva imela samo karte za prireditev). Raoul se je izkazal kot odličen kompanjon, poklical bratranca, ki pozna latino ljudi na MTV-ju in že sva imela access all areas.

Rdeča preproga in dogodek

Na Twitterju sem spremljal kako se je Alessandra pripravljala na dogodek, a na rdeči preprogi mi je čeljust padla do preproge same, Alessandra je bila oblečena v kratko izzivalno črno oblekico prepleteno z zadrgami, črno čipko in viskokimi petami, v katerih je bila visoka zagotovo 190 cm (se pravi le pa cm nižja od mene). Kar oglejte si jo v videu ..

Raoul me je hvalaa Bobu ™ spravil v red: ruknila sva dve tekilci in se počasi odpravila v dvorano Gibson Amphitheatrea v Universalovih studijih, kjer se je vse skupaj dogajalo. Šov je bil super, sploh če so na odru vroče latine Nelly Furtado (ki je dogodek z Residentejem iz benda Calle 13 tudi vodila), seksi Shakira in Paulina Rubio (v šnelfukarcah), no tudi ne-latini Kelly Rowland in Ashley Tisdale nista bili od muh. Šov za vse latino ljubitelje je bil odličen, po šovu pa žurka.

Žuuur

Raoulu se je mešalo od vseh zvezdnikov in zvezdnic, jaz pa priznam, da sem hotel pobliže videti Alessandro, jo povabiti na caipirinho in ji čestitati ob rojstvu otroka (beri: čestitati, da dobro leto po rojstvu hčerke Anje zgleda kot raketa, definitivno najbolj huda MILF v moji knjigi). S takimi mislimi sem se ubadal, ko so mimo mene padale Audrina Patridge in vse zgoraj omenjene seksi latine, pa še marsikatera povabljena deklina ni bila od muh.

Z neznanci v Voyeur?

Medtem, ko se je Raoul slinil okoii Shakirinih frendic (pameten dečko, ne štarta na trofejo), sem se jaz spoprijateljil z prijaznim fantom za šankom, Jamie mu je bilo ime in sva razdrla nekaj tekilc, se malo pošalila, rekla par moških in pokomentirala dogodek.

Potem je rekel, da mora najti svojo puncu, in da naj njej in njuni družbi pridružim na poti v Voyeur club v Hollywood, ... pa sem si rekel, prav, če že Alessandre ni na spregled, pa grem. Vmes sem tekstnil Raoula in mu zaželel srečo, ter sporočil lokacijo, če bo dobil aladin-a (preberi "alad in" nazaj).

Ale kot presenečenje

V posebni sobi Gibsonovega gledališča, kamor me je Jamie pripeljal mi je ta večer že drugič padla čeljust na tla (tokrat ne na rdečo preprogo, zato je malce bolj bolelo). Tam je bila - Alessandra, v živo, še vedno v seksi oblekici, nasmejana, seksipilna, božanska. Hvala, Bob ™! Takrat mi je kapnilo: Jamie je Jamie Mazur, njen fant in oče njunih otrok. Uuups, še dobro, da mu nisem govoril o njej ...

Moj hladan-ko-špricer balkanski videz (ki ga v Hollywoodu stežka preberejo) me ni pustil na cedilu, zato sem se dogovoril, da se dobimo kar tam. Z hitrostjo strele sem drvel po Hollywood Freewayu in se vrgel ven direkt na Santa Monica Blvd, in kmalu sem bil tam. Odpravil sem se notri in čakal ... ob pivu, seveda.

Napad paparacev

Jasno je, da sem bil naokrog hitreje kot čez Highland Ave (prečka Hollywood Blvd, kjer je turistov vsepolno), tako da sem uspel obvestit Raoula, da sem zadel terno, čakam Alessandro, njenega fanta Jamieja in frende v Voyeurju. In ravno takrat je završalo iz ulice. Pogledal sem: povsod paparaci, kamere, fotoaparati, luči, fleši, ... groza!

Kmalu so se notri prebili Ale (tako jo kličejo frendi) in ostali, sem seveda čakal na svoj trenutek, da spregovorim nekaj besed z njo, da si jo pobližje ogledam, da ji povem, da bi bila z menoj zelo srečna in da naj pusti Jamieja, se preseli k meni v Monterey park, med Kitajčke, ... a mi ni uspelo.

Tri runde tekile

Mi je pa uspelo sprovocirat še nekaj rund tekile z družbo, se pozabavat in se delat kul kot hladilna skrinja. In jo občudovat. In pit še malo piva za počez. In malo sanjarit o tem, kaj bi ji rekel, če bi bila na samem ...

Tako zagledanega v neznano točko x me zmoti Jamie, ki pravi, da so Ale očitno te tri tekile preveč škodile in da oni morajo zgasnit, preden bo še huje ... Ale seveda ni otel oditi in bi še kar pila, a so bili njeni prijatelji bolj prepričljivi.

Napil Alessandro Ambrosio in še sebe

Jasno sem rekel, ni panike, jaz bom počakal frenda Raoula, ki je prišel, ko sem bil tudi sam v precej ubogem stanju in se ga je iz solidarnosti do asfalta ubil še on. Patetično, res. Sam napijem svojo muzo, potem jo pa fant odpelje domov, vmes pa zamudim tisto, o čemer govori naslov tega članka ... njeno ritko, ki je pokukala izpod mini seksi oblekce, ko se je kobacala v Jamiejevega SUV-a.

Razliko med Alessandro ob prihodu v klub in ob odhodu si lahko ogledate in v videu spodaj in na fotkah. Made by yours truly :/

P.S.: Z Raoulom sva pila še včeraj, tako eskapado je treba pozabiti čimprej. Četudi s tekilo, viskijem in pivom.

***

Za ŽVPL, z dvojnim huronskim mačkom, a ognjem v srcu, iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Alessandra Ambriosio se ga je rahlo nacedila zaradi našega dopisnika - thumbnail

Alessandra Ambriosio se ga je rahlo nacedila zaradi našega dopisnika