v rubriki šoubiznis:
.. / / / 07.08.2009 08:17

Sharon Stone na naslovnici zgoraj brez

Sharon Stone, igralka, ki v Hollywoodu te dni ne počne nič prav zelo pametnega je včeraj na naslovnici francoske revije Paris Match pozirala zgoraj brez in svetu uradno pokazala svoji pnevmatični joškici.

Sharon pri 51., kolikor jih v resnici šteje izgleda odlično, Photoshop gor ali dol, MILF je in to dobra. Briga me, če ima silikonske joške (kar vztrajno zanika, čeprav vsi, ki smo videli kako štrlijo pokonci kot rakete zemlja-zrak medtem ko ona leži na plaži, vemo da jih ima), briga me, če jo obtožujejo, da si vbrizgava botox, briga me, če jo po časopisih vlačijo, da je preveč shujšala, za svoja leta izgleda odlično.

Sploh na teh fotografijah, kjer je zagotvo rahlo obdelana, v živo ima obraz precej bolj zdelan, a nič ne de, telo ima še vedno v vrhunski formi, sploh pa je je v povprečju štirikrat manj kot navadnih Američank (Hollywood je precej shujšan v primerjavi s ostalo državo), zato je obrekovanje glede teže sama foušija.

Kaj hočem reči: če bi se recimo sprehajal po Beverly Hillsu in srečal Sharon Stone in bi me le-ta začela zapeljevati, si bi zapel Mrs. Robinson in se ji brez premišljevanja prepustil. Saj, kaj več ji pa v poplavi mladenk v Hollywoodu ne preostane.

Tako da, Sharon, čakam te na križišču Beverly Drive in Carmelita Avenue pod šifro: lep, mlad in moderen ;)

P.S.: Celoten fotošut si lahko ogledate tule.

***

Za ŽVPL, iz MILF-astega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Sharon Stone zgoraj brez na naslovnisi Paris Match - thumbnail

Sharon Stone zgoraj brez na naslovnisi Paris Match