.. / / / 18.05.2002

Četrta obletnica ŽVPL-a

Pred vami je prva izdaja spletnega žurerskega vodnika po Ljubljani. Izhajal bo enkrat tedensko na gornjem naslovu. Namenjen je preprosto vsem zabaveželjnim Ljubljančanom in Ljubljančankam. Vodnik zajema seznam večine lokalov, klubov, diskotek in ostalih prostorov, kjer se lahko človek pozabava; vsebuje tudi napovedi dogodkov, party-jev, študentskih žurov, maturantskih zabav, filmskih predstav, demonstracij, potresov in ostalih zabavnih stvari v življenju prebivalcev naše prestolnice. Poleg tega si lahko preberete tudi nekaj bolj ali manj koristnih nasvetov za žuranje, novice iz sveta zabave, in še kaj.

če bi radi objavili kakšen žur, koncert ali kak drug dogodek na ŽVPL-u, nikar ne oklevajte, pošljite nam e-pošto in objavili ga bomo. Prav tako nam lahko pošljete vaše mnenje o tem in onem, napišete kakšno kritiko, pohvalo ali pa nasvet za boljše žuranje.

ŽVPL-evci upamo, da vam bo vodnik kakorkoli pomagal, razveselil ali kako drugače spravil v dobro voljo. Tistim, ki pravijo da se v tem mestu zvečer ne da več nikamor, samo en nasvet: berite Žurerski vodnik po Ljubjani!

***

Tole je uvodnik prve izdaje ŽVPL-a, ečasopisa, kjer se ravnokar nahajate. In ker je to četrta obletnica, pomeni, da ne bom s solzami v očeh razlagal kako smo ustanovil ta ečasopis, kakšne probleme smo imeli in tako dalje in tako naprej. To itaq že veste, če ste z nami preživeli ta lepa štiri leta.

Zelo pa bi se rad zahvalil vsem sodelujočim pri našem projetku, saj brez ljudi, ki verjamejo v ŽVPL, ŽVPL-a ne bi bilo. Posebna zahvala gre tudi podjetju Konto d.o.o., nam je omogočilo res neverjetne pogoje za delo.

Vsi, ki pa bi se nam radi pridružili v praznovanju, samo namig: v Ljubljani na Špici na ladji, ki nosi ime ljubljanskega Barja. Ne pozabite na prostovoljne prispevke v višini 1.000,00 SIT, pa na kakšen tolar za pivo tudi ne.

In ne pozabite dan brisače, 25. maja ob 25h.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

ZVPL - thumbnail

ZVPL