.. / / / 14.01.2010 10:56

Kaj si moški (zares) želijo pri seksu?

Drage dame, dekleta, žene! Ste se že kdaj spraševale, kaj si moški žeijo pri seksu, je odgovor tu. Oziroma več odgovorov. Izvedele boste vse, kar vas okoli moških in seksa zanima.

Od tega, kaj moške vzburja, odbija, kaj pritegne pozornost ob prvem srečanju, kakšne so lastnosti partnerice, kakšen je najboljši seks, naj erotične igrice, pripomočki in fantazije ... ter še marsikaj. Nekaj odgovorov velike Cosmopolitanove in Men's Healthove ankete si poglejte spodaj.

Prvi pogled, videz, kaj moške odbija in vzburja

Ob prvem srečanju z žensko najbolj pritegne moško pozornost lepo oblikovano telo (je odgovorilo 59,9% anketirancev). Kakšen je videz ženske, ki je moškim najbolj všeč? Kar 60,8% anketirancev pravi, da je to dekle iz sosednje ulice: neformalna oblačila, naravno naličena, lasje speti v čop (čeprav verjamemo, da jih ima veliko raje seksi mačko: izzivalna oblačila, visoke petke, popolno naličena kot le 19,1 % ... a včasih moški najbrž tudi lažejo).

Moške v postelji najbolj odbija, če zganja cirkus, ker je nesamozavestna v svojem telesu (pravi 43,3% anketirancev). Poteza, ki moške takoj pripravi na seks je zares dolg, strasten poljub (39,5%) in ko ga ženska zgrabi za mednožje (38,9%)

Vroče besede, lastnosti partnerice in najbolj seksi pogled (na žensko in perilo)

Najbolj vroče besede naše partnerke so: "Hočem te v sebi.", pravi 51,6% moških v anketi, najpomembnejša lastnost spolne partnerice pa je, da mi natančno pove svoje želje (42,7%) in da obožuje seks (42,4%).

Po mnenju več kot 300 anketirancev je najbolj seksi pogled na žensko takrat, ko se dotika svojega telesa pred mojimi očmi (je odgovorilo 31,2% vprašanih). Kakšno perilo moškega pripravi do tega, da bi žensko odnesel naravnost v posteljo? Odgovor je preprost in minimalen: črno, čipkasto in minimalno, s čimer se strinja kar 54,1% vprašanih!

Najboljši seks, kako biti še bolj seksi, erotične igrice, pripomočki in fantazije

Najboljši seks, ki so ga anketiranci kdajkoli doživeli je bil, takrat, ko je bila ona tako potrebna, da se ga ni mogla nasititi, je priznalo kar 52,9% anketirancev. Se sprašujete, kako lahko ženska poskrbi, da bo tam spodaj še bolj seksi? Odgovor je jasen: z brazilsko depilacijo (pravi 38,9% vprašanih).

Katero od erotičnih igric bi moški najraje preizkusil s svojo spolno partnerico? Da ga ona zveže in mu čez oči nadene prevezo (kar 51,9%), sledi, želja, da se med seksom nežno šeškata (22,3%), zanimiv pa je podatek, da kar 11,8% moških ni za erotične igrice. Skoraj 12% jih je samo za wham-bam-thank-you-mam? So brez domišljije, ali pač bolj hitre sorte? Težko rečemo.

Kakšen seks pripomoček bi najraje moški prinesel v posteljo? Tudi tu so odgovori (predvsem na BSDM fantazije) zelo poštirkani: 35,3% bi v postelji prineslo stepeno smetano in čokoladni preliv, le 16,2% pa bi si zaželelo fetiš oblačila za njo.

Mistificirani trojček in fantazijski scenarij

Moški bi - odgovor je že klišejski - v seksu najraje preizkusili seks v troje (z dvema ženskama (je priznalo kar 51,9% anketirancev), sledi seks na javnem mestu (16,6%) in igranje različnih vlog (15,3%) ...

Moškim se zdi najbolj zanimiv scenarij za seks na stranišču med prijateljevo zabavo (si želi kar 32,5% moških), sledi pa seks pod tušem (29,0%) in šele na tretjem mestu je seks na javnem mestu (z 19,7%).

☛ Vsa vprašanja in odgovore o tem, kaj si moški res želijo pri seksu pa najdete v veliki raziskavi o seksu na Cosmopolitan.si

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Moški in ženska na trati / vir: flic.kr/p/7n1sdk - thumbnail

Moški in ženska na trati / vir: flic.kr/p/7n1sdk