.. / / / 08.06.1998

O kravah in kokoših

Zadnjič sem se odločil, da grem zvečer na bejbe. Tipi bodo rekli, kul, bejbe pa, prasec. Vsaj tiste o katerih bom pisal zdejle. Tiste, ki se jim odnosi med tipom in bejbo kul, se tkoal' tko nikol ne zgražajo tja v en dan. Zgodilo se je pa takole ...

S prijateljem sva sedela v lokalu in žulila že nevem katero pivo. Bilo je prav užitno in kazala nisva nikakršne želje, da bi nekala. Leno sva opazovala ženske po lokalu, oziroma prostoru, kjer bi lahko bile. Nič. Nobene, nikjer.

"Jebemti seksualno revolucijo," je zaklel frend, in se še potožil: "Prasice so se emancipirale, tko da jih zdej tipi sploh ne zanimamo. Kurc pa take ženske. Še psi se 'majo boljš. Pride, povoha udzadi, če je bejba, naskoč, pofuka, pa gre." Pogledal sem ga, se zamislil in mu pokimal. "Res ne bi blo slabo bit p's.", sem mu odgovoril in pomislil, tam imajo vsaj pošlihtane stvari. Pes je pes, psica pa psica.

V tistem sta v lokal prikorakali dve brhki dekleti, okoli 20 let, raje kakšno pomlad čez. Spedenani, da ni kej. Pobulil sem k svina, sline so se mi začele cedit, butnu sem frenda: "Glej, glej kva hod tamle..." Pogledal je in zatulil: "Uauuu, yes. To. Stari, tole je pa mesoooo!" Poklical je kelnerja in mu naročil naj lepoticama prinese dvojno pijačo. Kar bosta pač spile, naj prinese čez par minut še eno rundo. Tako se je začelo.

Čez čas smo se že pogovarjali, lepo počasi, tiste stalne stvari, šola, faks, kaj, kje, od kod, bla, bla, bla, ... Leva se je nekako zanimala zame in zato sem ji posvetil vso svojo pozornost. Frend je medtem zabaval drugo, ki pa ni bila ravno navdušena nad njim. Rekla je, da ima fanta, vendar se ni pustil bratnit, še vedno je razkladal neke svoje teorije o življenju, vesolju in sploh vsem.

Meni pa se je kar nasmihalo, deklica je bila čedna, rekla je da je stanuje v Trnovem, da študira na Filofaksu, a se nisem menil za to. Rekla je da drugače ni z Ljubljane (kar ni bilo težko ugotoviti, saj je zavijala kot Zoran Predin). Bila mi je kar všeč, toda še vedno nisem zbral poguma za kakšen konkreten premik. Frend je najbrž ugotavljal isto in v namen boljših medsebojnih odnosov naročil še štiri tequile.

Večer je tekel naprej. Stvari so se odvijale v najboljši možni meri. Sicer sva bila oba bolj otrpla, saj nisva grabila za kolena, niti dihala lepih besed v sogovorničio uho. Precej pohlevna, bi se reklo. Kar naenkrat pa se mi je moja simpatična sogovornica tako lepo nasmejala, da sem rekel: "Stari, to je to, zdej je tvoja?" Čez par trenutkov se je počasi premaknila bliže meni in vse bolj sem čutil vonj njenega parfuma. Počasi me je božal njen prelesten vonj in vse je bilo kot v nebesih!

Tema se je prekotalila v bolj seksualne vode in vse bolj me je imelo, da bi jo prijel za koleno in ji rekel:"Bejbe, how about you and me tonight?" O.K. Pa probejmo. Presedel sem se ji malce bliže in jo pogladil po nežni ročici. Še bolj nežno me je pogledala in rekla: "Lepe roke imaš." Uau, yes, to, še bejbi, je vrelo v meni. S cmokom v grlu sem izdavil: "Hvala."

Premišljeval sem kaj naj storim, naj ji rečem kaj lepega, ali naj moja dlan nadaljuje sprehod? Pogladil sem jo še enkrat po dlani, ki je počivala čistu blizu njenega stegna. Približal sem se mu in začutil vročico njenega telesa. Nič, pa dejmo. Prijel sem jo za stegno, pogladil od kolena proti telesu, naprej in nazaj. Takrat se je zgodilo. Obraz se ji je spremenil v nekaj tako obupnega, gledal sem jo v oči, najprej prijazno, potem se mi je pa začelo svitati. Ni me razumela.

Splamm, je priletelo z njene desne. Klofuta je bila tako močna, da mi je glavo odneslo nazaj. Začela je tuliti: "Prasec nagnusen. Pejdi, Tinka, spokajva se od tu." Meni pa je zabrusila: "Prasec!" Pobasali sta svojo kramo in odhiteli proti izhodu. Šok je bil nenavaden. Čisto sem bil iz sebe. Gledal sem naokoli, vsi v lokalu so se potihem smejali, jaz pa sem se obrnil do frenda in izjavil samo: "Krava." Pogledal me je nazaj, sotrpina v noči in rekel le: "Ne, kokoš!"

Vsak sva seveda mislila na svojo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

 - thumbnail

Foto: Davorin Pavlica