v rubriki dogodki:
.. / / / 15.08.2004

D.D.V. uživali v Postojni

Grosupeljski punkerji D.D.V. so še v petek nastopali na festivali Viva la Pola v Puli, kjer jih je skoraj 1000 ljudi vzelo za svoje, v soboto pa so se predstavili še občinstvu v Postojni na festivalu Zmaj 'ma mlade.

V Postojni sicer ni bilo zbranih 1000 ljudi, kljub vsemu pa so v uvodu večera D.D.V. poskrbeli za odličen koncert, skozi katerega so predstavili večino skladb s svojega prvenca Davek na dodatne vibracije, novo skladbo Propad Walta Disneyja in seveda nekaj predelav, kjer se niso mogli izogniti svojim najbližjim Ramonesom.

Za razliko od mnogih drugih skupin so bolj zveste obiskovalce njihovih koncertov presenetili z nekaj svežimi šalami in tudi novo "koreografijo" in dokazali, da sodijo med najbolj zabavne in duhovite glasbene skupine pri nas.

Za njimi je nastopil beograjski rap duo Ajs Nigrutin, ki pa k poslušanju ni pritegnil nikogar, temveč obratno. Nisem bil edini, ki je po pol ure njunega nastopa odšel in zamudil nastop bržčas bolj zabavnih reških Belfast Food. Organizatorji bi kljub vsemu odličnemu delu morali v isti večer zvrstiti bolj sorodne glasbene skupine, saj bodo drugače po nepotrebnem izgubljali občinstvo.

Foto (c) Matic Slapšak

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Visokoleteci - thumbnail

Visokoleteci