v rubriki dogodki:
.. / / / 13.07.2004

Rock Otočec 2004, 1. dan - reportaža št. 1

Pa jo imamo, fotogalerijo prvega dne, ko smo na odru videli Bobnars United, Miss.Bee, D-Fact, Noctiferio, Dan D, ter tri-Z-je (ki jih najdete v naslednji foto reportaži) Zaklonišče prepeva, Zabranjeno pušenje in za konec še Zablujeno generacijo. Fotk je kar nekaj, kmalu pa lahko pričakujete še fotke iz dnevnega dogajanja v soboto, večernega dogajanja in nedeljskega dogajanja.

Tokrat Franci in ekpia niso zrihtal' press centra, kar je po eni strani dobro. Mi smo bili zavarovani pred samimi sabo in nismo mogli objavljati neumnosti kot lani, je pa tudi slabo, saj nikoli ne boste izvedeli, če je ŽVPL ekipa že v petek posegla po kompletkih (oz. če sploh).

Povemo lahko, da smo se imeli super dokler je bilo vreme pravo in za vas pripravili kar nekaj fotk iz letošnjega Rock Otočca.

Rock Otočec 2004 - vse objave

Foto (c) em3r10.com

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Franci Kek se poslavlja od Rock Otocca - thumbnail

Franci Kek se poslavlja od Rock Otocca