v rubriki dogodki:
.. / / / 18.09.2003

Siddharta za Bežigradom in na after partyu

Bolje pozno kot nikoli, pravijo. Od sobote je minilo že kar nekaj dni, mi pa zamujamo z objavo fotk. Vse skupaj pa zaradi fotografij Siddharte na lanskem Rock Otočcu (zamuda pri objavi fotoreportaže koncerta Siddharte in Simfonikov na bežigrajskem stadionu namreč), ki jih nismo objavili in dostavili.

Tako zaradi fotk ni bilo niti akreditacije (če bi to ved'l' ...), ampak tud' jih še nismo videl', razen negativov, ampak to je že druga zgodba. Vsekakor javno obljubljamo, da bo Siddharta negative iz lanskega Rock Otočca dobila do ... (čas za premislek, mor'm nam dat' dost cajta) ... 'ma zihr do konc leta.

Fotograf vohunske agencije Em3r10 s psevdonimom Ratta Falcone se je v soboto vseeno uspel infiltrirati v areno bežigrajskega stadiona, kjer je posnel kar precej fotk Siddharte, Simfonikov in seveda skoraj trideset tisoč glave množice, v pravi uspeh se mu šteje infiltracija na "after-party" v BOF-u.

Fotke kot ponavadi spodaj. Bilo bi res butasto, da bi napisali recenzijo koncerta, na katerem niti nismo bili. Po fotkah sodeč, mi je pa prav žal ... pa naslednjič :)

Foto (c) em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Siddharta na bezigrajskem stadionu - thumbnail

Siddharta na bezigrajskem stadionu