v rubriki dogodki:
.. / / / 21.11.2003

Techno Visionnight v Lipi

Na vratih nekaj gužve, a saj sem potem sem videl zakaj, redarsko čekiranje kajpak. Ja kaj pa naj bi prinesel notri, destilirno napravo al kaj? Je piarovec Bojan potem razjasnil, da so ga najeli, ker so pričakovali maso ljudi in so se bali, da ne bi kak taliban uletu. Ok, pohvalno Lipa, le da je bil model od redarja kar malo preveč vesten. Nos je vtaknil v prav vsako zadevo, še celo škatlo s Cdji sem moral odpreti. A vse v imenu varnosti.

Preden nadaljujem z običanjim bla bla, naj omenim dve zanimivosti: Lipa je eden redkih klubov v Sloveniji, kjer se mi še ni zgodilo, da bi bila garderoba kdaj polna (pohvalno), pa pri šanku se da naročit, pa neverjetno tudi dobit pijačo prej kot v pol ure, pa še brez drenanja. Pa do sedaj sem tudi dobil tisto, kar sem naročil, ne pa nekaj čisto četrtega, kot nekje... Ajde Lipca, trije plusi.

Torej od vhoda k garderobi (in pogojno nasmejanim garderoberkam), potlej pa, kam drugam kot k šanku, he-he. Najprej me je skoro kap zadela, ko je natakarica po šanku udarila. Ne vem, ali je preverjala trdnost šanka ali pa če imam slučajno srčni bypass vgrajen, pa mi ne bi alkohola stregla. Dobro, da ga nimam, saj če bi ga imel, mi po tistem šoku ne bi nihče nič več stregel.

Ko je bila prva žeja pogašena, je bilo treba mal "uč vržt" okol, če je kej zanimivega in kakega pogleda potrebnega. Ja no, se je že našla kaka, kateri ne bi namenjal samo pogledov... Sledi gašenje druge žeje, pa en mali džiro okol, tretja žeja, še mal okol koga pozdravt pa kej pogledat, sedma žeja ... nadaljevanje je znano!

Splošna ocena. Obiskovalci in vzdušje v redu, glasba več kot odlična, sploh v privee-ju, edino malce mraz je bilo spodaj. Mislm, sej je prav, da majo chill-out area, sam madona, ni treba da je -17 stopinj. Seti od DJ-ev so perfektni, kako da ne. Zgoraj so rolali Joel Mull (Inside records/Sweden), Samuel L Session (SLS records/Sweden), Kiki (Stereo Studio/Zagreb/Cro), Dojaja (Consumer Recreation/Slo) in Becco (Fortdust/Slo).

Tam nekje po četrti uri (in nekajkratnem gašenju žeje) je pa začel zares dogajat, ej pol je blo že spodaj lepo prijetno toplo. Zakaj neki ;)... ! Aja, zato, ker sta za prijetno vzdušje skrbela Veztax in Dojaja (a može i niže,). Pa verjem, če hočeš!

Zadeva je dobila prave razsežnosti in na plesišču si se dobesedno moral boriti za svoj kotiček pod reflektorji. Včasih kaka noga na prstih, slucajno kak grd pogled, če ne celo beseda. Drugače pa smo se imeli zelo dobro in prijetno, spoznali cel kup novih ljudi, čeprav me sedaj malo matra, kdo je kdo, ampak čas bo vse razkril. In za zaključek je moral ubogi DJ delati malo nadur drugače bi se verjetno vrnili v "western" čase, kjer so dokaj redno prakticirali linče pa te zadeve.

In da bi rešil svojo ljubo kožo, seveda saj ima samo eno, je še nekajkrat podaljšal in podaljšal, ampak na koncu je tudi on obupal in se predal (ali pa so Lipi elektriko odklopili, kar je bolj verjetno, ne vem...). Skratka naj že enkrat zaključim, party je bil vreden udeležbe in priporočam, da skbno sledite Lipine napovednike, ki jih lahko dobiti tudi prek sms-a na 2929. Če boš pa srečnež, pa boš prejel tudi brezplačno vstopnico. Dost piarovstva, Pokemon se začenja, moram laufat!

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Mama DJ pazi na svoja pisceta - thumbnail

Mama DJ pazi na svoja pisceta