v rubriki dogodki:
.. / / / 15.07.2010 13:02

Exit 2010 - 3. dan: Röyksopp in Missy Elliott

Po prvi in drugi noči, je minila še tretja noč 11. festivala Exit 2010. Tokrat sem se na glavnem odru najbolj razveselil Norvežanov Röyksopp, katere sem v Ljubljani zamudil. Pričakovano so bili izvrstni in s tem bi se definitivno strinjala tudi številna publika.

Sledili so napol domači Lollobrigida in za njimi bojda največje ime line-upa večera Missy Elliott. Ker mi ta zvrst ni preveč pri srcu, sem se zato raje odpravil proti Dance Areni.

Tam je bilo včeraj vse v znamenju popularne house glasbe. Začel je SevdahBABY, nadaljeval odlični Riva Starr, nato pa je sledila zanimiva točka dueta Ost & Kjex z gospel zborom.

Za njimi pa je bilo na vrsti največje ime line-upa večera po mojem okusu – Laidback Luke. Luke me ni pustil hladnega, oz. da se popravim, mislim, da ni bilo nobenega v publiki, ki ga ob njegovem izvrstnem setu ni razganjalo.

Luku je sledil David Guetta, ki sem ga poslušal pred dobrim mesecem na Urban Art Forms festivalu v Wiesnu, kjer me je precej razočaral. Vendar se je tokrat pred nabito polno Dance Areno precej bolj potrudil in tako več kot zadovoljil vse njegove fane.

Več vtisov pa v galeriji (levo) in videu (spodaj).

http://www.zvpl.com/dogodki/foto-reportaze/exit-2010/

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Exit 2010 - 3. dan - thumbnail

Exit 2010 - 3. dan

Foto: Miha Rekar / mr.si