v rubriki dogodki:
.. / / / 08.08.2000

13. Brat predstavlja

V teh vročih poletnih dneh so v Ajdovskem klubu Jutro v goste povabili dve švedski skupini, ki naj bi s seboj prinesli malo hladu, a je že zdaj povsem jasno, da so se ušteli. Gre namreč za dve zelo vroči skupini ...

Children of Fall so nastali iz pepela fantastične skupine Serene in na nek način nadaljujejo od tam, kjer je omenjena skupina svojo pot končala.
S hitrim, dinamičnim hardcorom, ki na trenutke zapluje v bolj emo vode in izrazitim kričečim vokalom, ki para gate, res odlična kombinacija začinjena z neverjetno energičnim nastopom. Nedvomno ena najbolj inspirativnih skupin, kar smo jih imeli priložnost videti v zadnjem času. Tudi Leiah imajo korenine v razpadu Serene, čeprav gre tukaj za nekaj povsem drugega. Fantje in dekle nas bodo popeljali v svet emocij s svojim enkratnim melanholičnim pop/emocorom v stilu kakšnih Mineral ali Sunny Day Real Estate. Veliko prekrasnih žalostnih kitarskih melodij z neverjetno visokim in tresočim se glasom karizmatičnega pevca nam bo pričaralo zvezde v klubu Jutro.

"klub Jutro" v ponedeljek 14. avgusta ob 21:30

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.