v rubriki dogodki:
.. / / / 24.04.2002

5. Škisova tržnica

V sredo 8. maja se bo na letnem telovadišču Tivoli tudi letos bo zgodila Škisova tržnica, tokrat že peta po vrsti. Čakale vas bodo igre brez meja, športno zabavni program, večrerni koncert in še marsikaj drugega. Slovenija v malem in žur do jutranjih ur!

Obiskovalci boste dan lahko preživeli kot gledalci ali pa se aktivno vključevali v različna športna, zabavna in spretnostna tekmovanja. Pripravljamo igrive in zabavne nagradne igre z bogatim nagradnim skladom, ki vas ne bo pustil hladne.

Študentski klubi se bodo tokrat predstavili na poligonih iger brez meja med 12. in 17. uro. Istočasno bo na odru ves dan potekal pester športno-zabavni program z nastopi športnih, navijaških in plesnih skupin, modnimi revijami, improligo, predstavitvami novih športov in številnimi nagradnimi igrami. Vrhunec dogajanja bo večerni koncert petih znanih slovenskih skupin, ki vas bo navduševal med 20. in 2. uro - Yogurt, Tinkara Kovač, Ana Pupedan, California in Vesele Štajerke.

Posebnost letošnje Tržnice bo Coyote Ugly Bar, kjer Vas bodo postregle in obenem prijetno zabavale sexi punce in fantje. Ob plesu mičnih deklet bo to zelo prijeten kraj za druženje in zabavo.
Pogoj za tovrstno zabavo je predhoden dogovor in zakup soda piva po ceni 30.000 sit za 50 litrov piva.

Več informacij o prireditvi pa najdete na spletni strani www.skis-zveza.si/trznica! Se vidimo 8. maja.

Za Zvezo ŠKIS

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Skisova trznica - thumbnail

Skisova trznica