v rubriki dogodki:
.. / / / 12.08.2003

7. poletni kulturni festival Zmaj 'ma mlade

V torek, 5. avgusta (odvijal se bo v času do 30. avgusta), se je začel že 7. poletni kulturni festival Zmaj 'ma mlade, ki ga organizira Zveza društev Mladinski center Postojna pod pokroviteljstvom Kluba študentov občin Postojna in Pivka in občine Postojna. Prireditve se bodo odvijale na različnih prizoriščih v Postojni, glavni oder pa bo v samem središču mesta na Rdečem trgu. Prireditve so brezplačne.

Festival že tretje leto poteka cel mesec in je zaželena ter potrebna dopolnitev kulturne in zabavne, pa tudi turistične ponudbe mesta.

Program festivala je sestavljen iz tematskih dni: torki so namenjeni šovom, srede etno in jazz glasbi, četrtki gledališkim predstavam, petki starejši populaciji, sobote pop-rock žurom, nedelje pa športu in humorju.
Naj naštejemo le nekaj nastopajočih (natančen program je priložen): Pepel in kri, Gušti in Polona Kasal, Katalena, 6Pack Čukur, Slon in Sadež, Distango, Janez Škof & Čompe, Slapovi, Putokazi, Ana Pupedan, Let 3, Roza & Dergi, Dejmo Stisnt Teater, Zijah Sokolović, Romana Kranjčan...

Posebno pozornost namenjamo tudi najmlajšim. Zanje smo namreč vsako za soboto popoldan pripravili delavnice, v večernem času pa si bodo lahko ogledali predstave za otroke.

Organizatorji želimo zadovoljiti čim večjemu številu okusov in prepričani smo, da lahko prav vsak najde nekaj zase. Naš namen je torej obiskovalcem zagotoviti prijeten mesec poletnega druženja in prispevati k boljšemu vtisu ob obisku mesta.

Pri izpeljavi festivala nam aktivno pomagajo tudi ostala mladinska društva: Društvo tabornikov Rod kraških viharnikov, Inline Hockey klub, Društvo mladih Bakla, Društvo sodobnega turizma, Društvo ljubiteljev rolkanja, Postojnska godba in Gasilska zveza.

Vabimo vas, da v avgustu obiščete festival Zmaj 'ma mlade in se zabavate z nami!

Dodatne informacije lahko dobite na spletni strani www.zmaj-ma-mlade.com.