v rubriki dogodki:
.. / / / 20.04.2002

7 to the Heaven

Vse ob pravem času. tudi sedmica bo lepa in nepozabna. Butično okno v rejvarske globočine se bo na znani lokaciji znova odprlo na stežaj. Aprilsko nedeljsko jutro je torej lahko tudi takšno.

Techno zabava z občutkom. Številna zasedba odličnih jezdecev gramofonov, dobre spremljajoče tehnikalije, prijazna izletniška destinacija in izrazita želja po finem plesnem spektaklu, ki dopušča le popolno predanost ostri ritmiki. Design of Love št. 7 - nov vzpon produkcijske znamke, ki cveti!

LINE-UP
TECHNO
Chris Liebing
Cristian Varela (Španija)
Valentino Kanzyani
Psiho
Luygi Van
Dopecontrol vs Bionet live
MC Miss Cosmic

HOUSE
Miss Jools (VB)
Aleksij
Eddy The Fish
Floater
Matis
MC Alexea

PROGRESSIVE
Armando
Mique
Krizs

INFO
Fon: 041 948 381 ; 031 805 640 ; 03 8970 790
Mail: vojc@moj.net ; gama.lj@siol.net
Web: http://designoflove.slo.net

BUS
Avtobusni prevoz bo organiziran iz vseh večjih krajev. Kot običajno bo tudi tokrat potrebno sedež na avtobusu rezervirati vnaprej. število avtobusov iz posamezne lokacije bo odvisno od števila rezervacij. Bus info in rezervacije: http://designoflove.slo.net; 041 263 574; 03 8970 790

CENA VSTOPNICE
4600 sit, s kuponom ali kartico 4000 sit

VARNOST
Za varnost in dobro počutje obiskovalcev bodo poskrbele tri primerno usposobljene skupine: dogajanje bo neprestano spremljal DrogArt, ki bo ob svoji običajni stojnici uredil tudi tiho sobo za pomiritev in sprostitev.

Vso noč bo prisotna izkušena medicinska ekipa z zdravnikom, nameščena v primerno opremljeni ambulanti, ves čas pa bo v pripravljenosti tudi reševalno vozilo s popolno opremo za reanimacijo. Tokrat bo primerno število redarjev poleg plesišč, sanitarij, vhodov in okolice dvorane vso noč nadzorovalo tudi glavno parkirišče ob Rdeči dvorani.

Design Of Love 7 - thumbnail

Design Of Love 7