v rubriki dogodki:
.. / / / 20.11.2004

#10 DrMrr Ortopunk Live!

Na promocijskem koncertu ob izidu DrMrr Ortopunk kompilacije se bodo 17. decembra v Gala hali na Metlkovi na odru zvrstili Golliwog, Redlightsflash in nepogrešljivi dvojec Nula, ter Fakofbolan.

Na lanskoletnem "jubilejnem" desetem DrMrr Ortopunk festivalu, na katerem so v dveh večerih nastopili Multiball, Golliwog in Harry (vsi Slovenija), The Bigoz Quartet (Italija), Barackca, The Snobs (Madzarska), Redlightsflash (Avstrija), T-Error (Srbija), Anlalena, Nula in Fakofbolan (vsi Hrvaška), so nastali kvalitetni živi posnetki, ki so bili naknadno tudi studijsko dodelani (beri: zmiksani) v studiu Metelkova.

17. decembra 2004 bo tako v CD formatu izšla kompilacija, ki bo vsebovala po dve pesmi devetih skupin (posnetki skupin Harry in Barackca niso dovolj kvalitetni in so bili zato izločeni). Kompilacija bo izšla pri Metelkovski založbi KAPA publishing house.

Vstopnice bodo na voljo na dan koncerta po ceni 1.200 SIT in 2.000 SIT, v katero pa je poleg koncerta všteta tudi CD plošča. Zaradi pričakovanega velikega zanimanja priporočamo predhodne rezervacije vstopnic na infokapa@yahoo.com

 - thumbnail