v rubriki dogodki:
.. / / / 13.07.2000

AG: Freedom (22.7.)

Osem ur klubskega vibea tokratnega večera Ambasade Gavioli z gostovanji stalnih glasbenih sodelavcev kluba, ki pričarajo energetsko pozitivne noči s svojimi raznolikimi seti, ki segajo vse od trancea pa do latino housea.

O vsebini svojih setov, ki že kar nekaj mesecev vedno znova presenečajo obiskovalce AG, pravi takole: "V letu 2000 je postalo jasno, da glasbe ni več mogoče enoznačno opisovati - v enem setu je preveč različnih vplivov. Če bi to hotel zapisati, bi zavzelo preveč prostora, pa tudi nihče ne bi več razumel, kaj sem hotel povedati, kajti tudi sam ne vem, kaj bom v resnici vrtel prihodnjič. Toda nekaj je očitno: 2000 je leto fantastičnega vokalnega housea, ni važno katere zvrsti, le da ima dober ritem. In to je tisto, kar mi je trenutno všeč."

Turnmaster Tim pogosto vrti tudi v dunajskih klubih, dela kot uradni promocijski DJ za Levi's v Avstriji in Nemčiji, se pojavlja na slovenskih in avstrijskih radijskih postajah, izdaja pri lastni založbi Pop Up, pri založbi Intonation pa je zadolžen za selekcijo 12" izdaj.

V AG se bodo zvrstili še:

Dance Lounge
Crazy Lemon
Sputnik
Psiho

Mezanine
Turnmaster Tim
Joe Montana
Paolo Barbato

Ambasada Gavioli, Izola; 24:00 - 8:00; 22. julij 2k

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.