v rubriki dogodki:
.. / / / 20.12.2000

Anonimus na Metelkovi

ANONIMUS je skupina, ki zase pravi, da igra prvinski jedrski rock (mogoče tudi zato, ker ne igra v garaži). Pri tem se opira na tradicijo hardcora in punka, materialno in miselno nase in svojo virtualno založbo NoBudget Records, svoj izraz pa nadgrajuje s trdo-glavnatimi ritmičnimi vzorci in tekoče povezanimi prevali in predmeti.

Smile, ki ga spremlja prazen zapisljiv CD. Skupina ga je priložila z enim samim namenom: povečati dostopnost glasbe, ki je plod domišljije, želja, čustev in nikakor ne predmet poslovnega uspeha.

Plošča je nastajala v letu 2000. Prvo snemanje je potekalo februarja in zadnje maja v studijih Kif Kif, Metro in Studio Metelkova, miksanje in mastering pa so opravili v Studiu Metro v oktobru. Vsa glasba in besedila so plod domišljije skupine Anonimus, s spremljevalnimi vokali pa so vso stvar podkrepile dame Suzana, Ana in Martina ter Dejan na saksofonu.

Zagotovo je skupino še bolj zanimivo poslušati v živo, saj na nastopih prepričajo še z odločnostjo. Zato vas vabimo na koncertno promocijo, ki bo v sredo (danes), 20.12., v Klubu channel zero na Metelkovi.

Za Anonimus in Channel zero

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Anonimus -- Foto Š Matej Povše - thumbnail

Anonimus -- Foto Š Matej Povše