v rubriki dogodki:
.. / / / 27.03.2005

AntiProduct na Metelkovi

AntiProduct, ki bodo v torek, 19.4., nastopili v Gala hali na Metelkovi, so skupina petih ljudi (3 dekleta in 2 fanta), ki so bili rojeni v štirih različnih državah in se ne morejo bahati s tem, da zvenijo ali igrajo kot katerikoli bend... kdajkoli.

Nedavno so izdali svoj tretji album "Made in USA" in takoj pričeli zbirati blesteče kritike s strani raznolikih magazinov, kot so Q, Big Cheese in heavy metalski težkokategornik, Kerrang!: "The party band for the end of the world"

Antiproduct na svoj sexy, nihilističen način združujejo elemente punka, metala, rocka in hiperboličnega, radiu prijaznega popa, ter tako postajajo vse vplivnejši bend na svetovni underground sceni. Njihovi številni nastopi v Angliji in Evropi prejemajo neverjetne ocene glasbenih kritikov, ter ovacije vse številnejših oboževalcev.

V dveh letih, odkar so AntiProduct nastali, so odigrali turnejo po Japonski, Ameriki, Angliji in večjem delu Evrope. Njihov odlično sprejeti prvi album "Consume and Die... The Rest Is All Fun" je s prodajo v zavidljivi nakladi praktično reševal njihovo založbo Cargo/Livewire pred finančnim potopom.

AntiProduct so poleg glasbe znani predvsem po svojem odklonilnem družbenem vedenju in posmehovanju sistemu. Javnost večkrat šokirajo s svojimi nepredvidljivimi protesti, kot je npr. blokada prometne špice v Londonu, ko so se popolnoma slečeni vozili na strehi kombija po ulicah Londona, in vzklikali pozitivna sporočila obnemelim mimoidočim, kopanje v urinu in nošenje surovega mesa kot modni dodatek?

Odkar so svojo "cheesecore" doktrino iz undergrounda infiltrirali v mainstream, napovedujejo se večje žalitve vsem stvarem "status quo". Nekaj njihovih skladb (opisanih kot "some of the best choruses ever written", Front Magazine) je namreč našlo mesto v playlistah najpopularnejsih radijskih in TV oddaj na obeh straneh Atlantika.

Prav tako obvezen je tudi ogled njihove nagrajene spletne strani www.antiproduct.com, ki je naravnost nagnusna! AntiProduct namreč svojim najzvestejšim fanom, združenim pod imenom APRA (AntiProduct People's Rock Army), prodajajo svoje telesne tekočine - bruhanje, spermo, menstrualno kri?

-Don't get me wrong, I long for death as much as the next guy. Basically, we get lied to everyday that everything sucks. So if everything sucks, let's party! Rome wasn't burnt in a day. (A. Product)

 - thumbnail