v rubriki dogodki:
.. / / / 29.03.2010 15:51

Atlas Losing Grip in druščina v Channel Zero

V sredo, 31. marca se bodo na odru kluba Channel Zero na Metelkovi zvrstili Atlas Losing Grip, In-Sane, Lets Grow in Jaibo!.

Atlas Losing Grip je švedska punkrock skupina, ki je nastala leta 2005. V prvih letih delovanja so veliko menjali člane, dokler niso leta 2007 posneli prvi album in ga izdali za No reason records, kateremu je sledila intenzivna evropska turneja.

Pred kratkim se je skupini kot novi pevec pridružil Rodrigo Alfaro, vodja legendarnih Satanic Surfers. Marca se odpravljajo na evropsko turnejo z našimi, vsem dobro znanimi D.I.Y. heart corovci In-Sane, ki ne dolgo nazaj izdali svoj drugi album z naslovom Trust This Hands...are Worthless za Moonlee/No reason records.

Na odru Channel Zera se jim bosta pridružila tudi dva beograjska hardcore punk benda. Lets Grow, ki koncertirajo od leta 2001 naprej in so od takrat sodelovali že z mnogo založbami po evropi in ZDA. Na tokratno evropsko turnejo se odpravljajo s prijatelji Jaibo!.. Jaibo! je novejši band, ki ga sestavljajo člani že razpadlih beograjskih hardcore bandov.

Pripravite se na udaren energičen "in your face" hardcorepunk koncert!!!

Za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat