v rubriki dogodki:
.. / / / 02.10.2009 17:24

Avulsed, Emeth, Grimness 69 in Karnak v Ch0

Španija ne samo, da je znana po krvavem športu (bikoborba) ali po obmetavanju s paradižniki (referenca na morje krvi), ampak tudi po death metal zasedbi, katere temi sta klanje in litri krvi. Dame in gospodje - bogovi španskega underground old schoold death metala, Avulsed prihajajo v družbi Emeth, Grimness 69 in Karnak v ljubljanski Channel Zero. Sobota 3. oktober 2009 je dan, ko bodo mrtvi hodili po Zemlji.

Ali pa vsaj po Metelkovi, kjer se bo ustavila skupina Avulsed, ki bo igrala prvič v Ljubljani, čeprav je pred tem že nastopala v Sloveniji vsaj dvakrat. Avulsed je osnoval Dave Rotten (vokalist), katerega ljubezen do death metala in ostalih ekstremnih žanrov je tako neizmerna, da ne samo da vodi skupino Avulsed, ampak se ubada tudi z distribucijo death metalskih plošč s pomočjo založbe Xtreem Music. Avulsed so prava paša za ušesa, saj so znani po odlični kombinaciji brutalnosti in melodike, njihovi koncerti pa so bolj dinamični kot Avsenik na spidu. Možje so izdali že več kot 5 plošč in z imeni, kot so Stabwound Orgasm, Gorespattered Suicide, Eminence In Putrescence veste, da ne greste na nikakršen piknik. Pridite vsi, ki vam je death metal pisan na (sneto) kožo.

Z njimi se bodo prvič v živo slovenski publiki predstavili Belgijci Emeth, katerih brutalnost, hitrost in agresija so karakteristika njihovih koncertov in v tem prednjačijo tako kot kakšni ameriški Origin. Fantje komaj čakajo, da iz vas naredijo kašo mesa.

Kot predskupini boso nastopili italijanski grind/death metalci Grimeness 69 in Karnak .

Za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat