v rubriki dogodki:
.. / / / 09.09.2015 17:18

Big Foot Mama obeležuje četrtino stoletja

Po izdaji dvojne plošče z zbirko petindvajsetih največjih hitov bodo slovenski rokerji praznovanje delovanja nadaljevali v Hali Tivoli, 2.10.2015.

3. septembra je pri založbi Nika Records izšel dvojni album Let 25, ki vključuje tisto, kar jih je v vseh letih delovanja najbolj zaznamovalo in jih dvignilo med legende slovenskega rocka. Toda pravi spektakel napovedujejo šele za koncert v Hali Tivoli, kjer se jim bodo na odru pridružili številni gosti, s katerimi je bend v petindvajsetih letih sodeloval tako ali drugače.

Peter Lovšin & Vitezi Okrogle Mize, Fantje s praprotna, Gušti, Neisha, Davor Klarič, Irena Preda, Klemen Kotar & Brasci, Nina Kay in prva, originalna postava Big Foot Mame iz leta 1990 so le nekateri posebni gostje, ki bodo Big Footom stali ob boku ob obeležitvi rojstnega dne.

Po tem, ko je bila prodaja kart zelo hitra, so koncert iz male dvorane premaknili v veliko dvorano Hale Tivoli. Toda tudi sedaj je na voljo le še peščica kart, saj vsi želijo biti priča temu odličnemu praznovanju, ki ga obljublja bend.

Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventima in na eventim.si

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Big Foot Mama - 25 let - novinarska konferenca - thumbnail

Big Foot Mama - 25 let - novinarska konferenca

Foto: Rok Kopina