v rubriki dogodki:
.. / / / 17.01.2010 15:09

Bonecrusher Tour v Kinu Šiška

Veseli dihurčki in Kino Šiška v torek, 19. januarja predstavljata kostolomni začetek leta 2010, ki bo znova naklonjem oboževalcem metal glasbe, Bonecrusher Tour: The Black Dahlia Murder, 3 Inches of Blood, Carnifex, The Faceless, Necrophobic, Obscura in Ingested.

V sklopu postanka v Ljubljani se bodo v Kinu Šiška predstavila izjemno znana imena moderne metal scene. Kot glavni bodo nastopili ameriški The Black Dahlia Murder, ki so nas letos že obiskali in za sabo pustili popolno uničenje. Predstavili bodo novo ploščo Deflorate, obljubljajo pa pokol. Ker mora uničenje biti temeljito bodo pomagale še zasedbe 3 Inches Of Blood, ki prisegajo na legendarne bitke zgodnejših metalskih epov v stilu Judas Priest, Sabbat, Venom ipd. Temno stran sili bodo predstavili švedski Necrophobic, ki so glasniki zla, medtem ko bodo vrata v nove dimenzije odpirali nemški tehnično obarvani progresivni death metalci, Obscura.

To pa še ni vse - prvič se bodo v Sloveniji ustavili bojevniki deathcora Carnifex, o katerih se širi glas, da zvenijo kot tankovska armada, prav tako pa tudi njihovi ameriški rojaki The Faceless, ki se poslužujejo predvsem hitrih napadov.

In to verjetno še ni ves nabor skupin - pustite se presenetiti.

Za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat