v rubriki dogodki:
.. / / / 17.11.2003

Boom Boom Kid in Rusticate v Gala hali

Po lanskoletni noriji se k nam v četrtek, 20.11., zopet vrača argentinski Boom Boom Kid, pevec istoimenskega punk cha-cha-cha benda Boom Boom Kid, spremljali pa jih bodo Rusticate.

Lansko leto so Boom Boom Kid na odru Gala hale proizvedli takšno energijo, da je obiskovalcem v dvorani dobesedno zategovalo spodnjo čeljust. Bo tako tudi letos? Najbrž ne. Letos bo še huje! Pod imenom Boom Boom Kid se namreč skriva skupina, ki sliši tudi na ime Fun People. Argentinski nacionalni junaki, ki s svojo energijo že vrsto let polnijo največje klube po vsem svetu.

Njihov latinoameriški temperament odlično dopolnjujejo energične prvine hardcore/punka. www.bbkidz.tk.

RUSTICATE bodo v Gala dvorani predstavili prvi dolgometražni izdelek Reproaches & Regards, izdan v samozaložbi. Osem skladb, ki so jih uvrstili na prvenec, se za skupino, ki skupaj ustvarja 3 leta, sliši obetavno. Glasbeno bi Rusticate lahko opisali kot melodično emo/indie skupino, ki lahko občasno zadovoljuje tudi fane bendov tipa Brandtson, Quicksand in Dear Diary. Če vam ta imena kaj povedo, si oglejte nastop Rusticate in preverite, če vam pridejo do srca. www.rusticate.de, www.goodrocks.de.

 - thumbnail