v rubriki dogodki:
.. / / / 29.05.2009 01:56

Bridge to Solace, COI in Extinction v Celju

Bridge to Solace, Curse of instinct in Extinction bodo v soboto., 30. maja, pod skupno metalcore taktirko nastopili v Celjskem mladinskem centru.

Bridge to Solace so madžarski hardcore band, ki ga sestavljajo bivši člani bendov Joy's PrideE in Newborn ter nam prinašajo novi val hardcore glasbe. Prinašajo nam nove kitarske tehnične rife z dodatki norih breakdownov in tehničnih bobnov. Bridge to solace so nastali leta 2002 in so že izdali 4 albume. Band sestavlja 5 članov: 2 kitarista Peter in Balint, bobnar Adam, basist Laszlo in seveda vokalist Zoli. Fantje imajo za sabo zelo pestro zgodovino koncertov in turnej. Igrali so že s svetovno znanimi bendi kot so Walls of Jericho, Cradle of filth in Testament. V prvi polovici 2009 so izdali njihov najnovejši album House of the dying sun.

Curse of instinct prihajajo iz Maribora in nam prinašajo metalcoreglasbo s težkimi kitarskimi rifi in breakdowni .Njihova zvrst igranja je mešanica med novim american heavy metalom z dodatki old school hardcora. Njihovi vzorni bandi so Caliban,Inflames,Killswitch engage.....Curse of instinct so nastali leta 1999. Band sestavlja 5 članov: 2 kitarista Darko in Aleš, basist Bine, bobnar Aleš in vokalist Miha. Fantje že imajo za sabo več kot 250 koncertov na slovenskih tleh in zato so si prislužili naslov eden boljših slovenskih HC bendov.

Extinction so lokalni band, ki se bodo publiki predstavili prvič.

Vstopnina:
5€ - predprodaja
7€ - na dan koncerta

Za MCC

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Bridege to solace /vir: Myspace - thumbnail

Bridege to solace /vir: Myspace