v rubriki dogodki:
.. / / / 07.02.2004

IntoSomethinG: Love & Hate ...

V noči svilenih pozdravov, zaljubljenih parov in skritih čarov (14.02.2004), IntoSomethinG nadaljujeje svojo prvo ljubezen z glasbeno odesijado izpod rok "materine dušice" Londonske Underground House glasbe - Dave Mothersole. Tretje Londonsko gostovanje v Štirki (po Gideonu, Nathan Coles & Asad Rizviju) pa bo v manjši sobi posebej za nase bolj ugledne umirjene in zaljubljene goste začinjeno z prvim nastopom Darren Germaina.

Dave Mothersole je eden najbolj priljubljenih londonskih underground didžejev ter glavnih formatorjev Londonske undergound tech-house scene. Znan je po brezhibnem miksanju, dinamičnem stilu in konstantnih novih glasbenih odkritjih. Prva elektronska ljubezen se je začela, ko ga je leta 1986 na Goi očarala takratna "hippy-rave" scena, saj pravi da ga je energija plesa pod zvezdami spremenila za vedno.

Kmalu je začel z didžejanjem takratnega acid housea in detroit techna. Prvo rezidenco je dobil v klubu Browns, v letu 1993 pa je začel delati za Swag Records in na zabavah Heart & Soul, kjer je razvil svoj značilni "mothersoleovski stil" - mešanico surove, underground in funky house glazbe z toplimi tech-house zvoki. Od leta 1998 je Dave začel pomagati Colin Dale-u v oddaji "Abstrakt Dance" na Kiss FM radiu, kjer se zmeraj vodi edino odajo ki predstavlja to zvrst glasbe v Angliji.

Po domače je "materina dušica" glavni igralec v vseh najboljših Londonskih klubih kot The End, The Bomb (Nottingham), Ministry of Sound (London), Bed (Sheffield), Check-point (Reading) in Fabric (London). Blesti tudi kot producent (Laus, Swag, Eukahouse - the list goes on..) Svoj zvok je razširil po zemeljski kugli od Španije, Nizozemske, Belgije, Hrvaške, Makedonije, Turčije, Francije, Italije, ZDA, po festivalih Homelands in Dance Walley, za "dušo" pa igra tudi na porokah, birmah in zegnanju konjov. Je velik filatelist in ima znamke skorajda cele Jugoslavije od leta 1956 naprej...

Deviant Grooves...
Dave Mothersole (Swag rec., Kiss FM, UK)
Fedja
Roja & Damir

Valentine's Lover's Ball...
Darren Germain, one of Intosomething's founder member's playing an eclectic "all night long" set of deviant lover's grooves, soulful beats, jazzy flavours, funk, hip hop, reggae and ambient & electronic soundscapes...

Z Letakom // Studentom // Dijakom: 2000 SITnih Ostalim: 2400 SITnih // 22:00 - 23:00 1600 SITnih
k4, Kersnikova 4, Ljubjana, Slovenija // www.klubk4.org

Vstop:
22:00 ? 23:00 1600 SIT
23:00 ? 24:00 2000 SIT
Polna cena: 2400 SIT

Intosomething's Love and Hate - thumbnail

Intosomething's Love and Hate