v rubriki dogodki:
.. / / / 28.09.2001

Cekinov grad: Amnesty Trio International

Komorna zasedba, nikakor ne band, Amnesty Trio zaključuje promocijsko turnejo ob izidu albuma International. Zaključni nastop bo na Cekinovem gradu ob hali Tivoli (muzej novejše zgodovine) v Ljubljani, dne 3. oktobra ob 19i uri. Cena vstopnic 2200 SIT, za študente in upokojence 1800 SIT.

Vrhunski slovenski akademski glasbeniki - solisti izvajajo glasbo, ki je iskrivo povezana s pop kulturo današnjega časa. Vse skupaj povezujejo z glasbenim teatrom. Igrajo začinjene priredbe klasične in popularne glasbe ter avtorsko glasbo, napisano prav za ta ansambel. Poslušalci jim pripisujejo izrazito usmerjenost k humorju, čeprav sami tega ne priznajo.

Producent in idejni vodja ansambla je violist Bojan Cvetrežnik, ki za ansambel tudi piše glasbo in priredbe. Avtorsko glasbo so prispevali tudi uveljavljeni slovenski skladatelji iz poslušljive sodobne struje, ki nima korenin le v klasični šole skladanja (Milko Lazar, Saša Olenjuk, Aldo Kumar, Nino de Gleria, Žarko Živkovič, Jani Golob, David Beovič).

Na www.amnesty-trio.com najdete poleg informacij o ansamblu, članih tudi vse informacije o debitantski zgoščenki (nekaj izsekov pesmi pa je na voljo za poslušanje v WMA in MP3 formatu). Možne pa so tudi rezervacije vstopnic za

P.S. Ansambel, ki se nikdar ne šali. Tudi če bi se fantje šalili, tega nebi nikdar priznali.

Za Amnesty Trio

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Prvenec komorne zasedbe in promocija na Cekinovem gradu!!! - thumbnail

Prvenec komorne zasedbe in promocija na Cekinovem gradu!!!