v rubriki dogodki:
.. / / / 10.12.2009 14:58

Curse of Instinct v Mariboru

V mariborski Pekarni bodo emo-metalcore-rokerji Curse of Instinct ponovno praznovali obletnico svojega delovanja in tam, kjer se je pred desetimi leti njihova pot začela, se bo 12. decembra 2009 tudi končala.

Še zadnjič bodo COI na odru, z nekaterimi starimi člani, ki so vsak na svoj način zaznamovali "Curse", iztisnili energijo in strast, ki se je ustvarjala, kopičila in kalila v dekadi njihovega delovanja ter se izlivala iz koncertnih odrov ožje in širše domovine, nekaj te pa bo za vedno ostalo ujete na analognih in digitalnih nosilcih zvočnih spominov v obliki kasete (s/t, when the day comes records - 2000), 7“ (split z Nizozemci Foreclosure), MCD-ja (As the rain falls... - burningseason records), in CD-ja (Apocalypse).

Kakor se za dostojno slovo spodobi, bodo na zadnjo pot odšli komadi iz vseh obdobij in repertoarjev COI, spremljale jih bodo projekcije slik in video posnetkov koncertov, turnej, vaj, razprodaja mercha, torta, piano...so-skupin ne bo, ker je preveč takšnih, ki bi si jih želeli imeti zraven, da še poslednjič zaigrajo skupaj. Igrali bodo kot, da jutri nikoli ne pride :)

Za COI

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat