v rubriki dogodki:
.. / / / 28.10.2012 18:26

Dan 202: Keane in Elevators v Hali Tivoli

Val 202 bo ob svoji 40 obletnici znova poskrbel za glasbeno ugodje v ušesih slovenskih poslušalcev z ekskluzivnim koncertnim dogodkom Dan 202.29. oktobra bodo v Hali Tivoli z Valom 202 in poslušalci praznovali domači zvočni mojstri Elevators in britanski rockerji Keane.

Bliža se koncertna poslastica leta z dvojnim ekskluzivnim programom! Prvič bo v Sloveniji nastopila ena najbolj priljubljenih britanskih pop-rock skupin, Keane. V 15 letih pod tem imenom so nanizali štiri zelo uspešne albume in nastopili na mnogih največjih koncertnih odrih.

Keane

Svetovnim uspešnicam Everybody's Changing, Nothing in My Way, Crystal Ball itd. so letos dodali še nove z albuma Strangeland. Zanj so izbirali kar med 100 napisanimi skladbami.

Gre za zelo čustven album. Naslovna pesem govori o tem, kako se v življenju odločiš za določeno pot, potem pa ugotoviš, da si skrenil čisto drugam, ...

... je album opisal avtor in pianist Tim Rice-Oxley. Prepričajte se, kako v živo zveni mehak in melodičen brit rock z odličnim pevcem Tomom Chaplinom!

Elevators z gosti - 40 slovenskih pesmi v eni enourni skladbi

Slovenski del dogodka, ki ga organizira Val 202 v letu svoje 40-letnice, ne bo le ogrevanje za britanske zvezdnike Keane! Poseben, še nikoli slišan glasbeni projekt skupine Elevators prinaša skoraj enourno pop-rock-rap skladbo, ki bo povezala 40 znanih, izstopajočih, odmevnih, odbitih pesmi.

Da bo že slovenski del res nekaj posebnega, nakazuje seznam nastopajočih. Skupini Elevators se bodo na odru pridružili: Big Foot Mama, Janez Bončina Benč, Sestre, Tinkara Kovač, Tabu, katarina Mala, Manouche, Neisha, Leeloojamais, Andrej Šifrer, Adi Smolar, Neca Falk, Melodrom, Alenka Godec, Oto Pestner, Bombe, Vlado Kreslin, Zoran Predin, Jani Kovačič, Leteči Potepuhi, Murat & Jose, Nikolovski, Zlatko, Trkaj, Mi2, Siddharta, Peter Lovšin, Anja Rupel, Niet, Dan D in še kdo.

Skratka, obeta se povsem drugačno glasbeno zlitje od prejšnjega Dneva 202. Svet je lep, a Vsi ljudje hitijo, zato Stoj, Marija, Ležerno je moderno! Večer bo Od ljudi za ljudi, Na krilih ljubezni. Ne samo v živo, temveč V aorto!

Vstopnice v predprodaji so 34 EUR, kupite jih lahko na Eventimu ali na vseh bencinskih servisih Petrola.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Dan 202 bo letos v znamenju Keane in Elevatorsov - 29. oktobra 2012 v Hali Tivoli - thumbnail

Dan 202 bo letos v znamenju Keane in Elevatorsov - 29. oktobra 2012 v Hali Tivoli