v rubriki dogodki:
.. / / / 18.01.2012 13:00

Dance Republic Festival 2012

Dance Republic bo dobro glasbo in podlago za plesne užitke ponudili že desetič zapored. Skrbno smo izbrali lokacijo, ki ste jo spoznali že lani, ko vas je 15.000 plesalo na ritme, ki jih je za mešalko sprožal Deadmau5, hladne pa vas nista pustila niti Inna in Fedde Le Grand.

Dance Republic v številkah:
• Do sedaj je na dogodkih plesalo več kot 50.000 državljanov plesne republike,
• nepozabne partyje smo pripravili na kar štirih različnih lokacijah,
• poskrbeli smo, da je za dobre ritme skrbelo več kot 50 nastopajočih
• in več kot 23.000-krat hvala vsem, ki nas redno spremljate na Facebooku.

"Že večkrat smo dokazali, da lahko slovenski publiki ponudimo najboljše. Letošnji premium dogodek, ki se bo zgodil 22. junija, pripravljamo že več kot pol leta, saj bo to produkcijsko najbolj zahteven in dovršen dogodek, ki smo jih kadarkoli ustvarili," pravi ekipa Dance Republic.

Dance Republic je v Slovenijo že pripeljal izvajalce, kot so Tiësto, Armin Van Buuren, Deadmau5, Paul van Dyk, Axwell in številne druge ter dokazal, da velika imena plesne glasbe lahko pridejo v Slovenijo, napolnijo prizorišča do zadnjega kotička, publika pa ne skriva navdušenja.

Informacije o vstopnicah:
Predprodaja vstopnic se prične v sredo, 1. februarja 2012. Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15€, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani. Redna predprodaja se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice bo do 4.3.2012 znašala 18€. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovala skladno z razprodajo določenega kontingenta.

 Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.

Predprodajna mesta po Sloveniji: 
EVENTIM poslovalnice, PETROL servisi, BIG BANG trgovine, KOMPAS poslovalnice, SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana).

Več informacij sledi na http://www.dancerepublic.si/ in http://www.facebook.com/DanceRepublic.Si

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Dance Republic Open Air - thumbnail

Dance Republic Open Air

Foto: Miha Rekar / mr.si