v rubriki dogodki:
.. / / / 09.02.2004

Dežurni krivci na promociji v Ortu

Dežurni krivci, ki prihajajo iz Prlekije, so koncem lanskega leta izdali svoj tretji album Kakor človek, na katerem so dokazali, da so od prvenca Nikogaršnje mesto glasbeno dozoreli in tako poskrbeli za eno najboljših rock plošč leta 2003 v Sloveniji. Kmalu po izdaji plošče so odigrali promocijski koncert na Metelkovi, tokrat pa se bodo širšemu občinstvu predstavili še v Orto baru.

Brezkompromisni in odkriti Prleki v Ljubljano prihajajo 17. februarja, kraj koncerta pa že omenjeni Orto bar. Tisti, ki si še niso kupili plošče, dokaj redno pa spremljajo glasbene TV oddaje, so na zaslonih lahko opazili zanimiv videospot za njihov prvi singl Krik(-et), ki je ves čas v vrhu Videospotnic.

Na koncertu bo z Dežurnimi krivci kar nekaj zanimivih gostov. Uvod v koncert bo na didžeridu odigral Sašo Serban, ki je z instrumentom avstralskih domorodcev gostoval tudi v skladbi Smrt v puščavi na zadnji plošči. Pred in po koncertu bo glasbo vrtel DJ Aldo oziroma Aldo Ivančič, ki je bil producent plošče Kakor človek. Ob koncu koncerta pa se bo z videoprojekcijo skupini pridružil tudi Mirko Simič Simo, ki je režiral videospot 100 in 1 ter tudi Krik(-et).

Omeniti velja tudi to, da je spletna stran skupine dokončno prenovljena in obnovljena, na njej pa lahko vidite in preberete veliko zanimivega, ob tem pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri za njihov zadnji CD. Vabljeni k obisku.

Seveda ste vabljeni tudi v Orto bar, kjer se bodo Dežurni krivci predstavili v živo in to na enem od odrov, ki vedno zagotavlja kvaliteto in v klubu, ki vedno poskrbi za kar najboljše vzdušje! Torek, 17. februar - ne zamudite!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Dezurni krivci - thumbnail

Dezurni krivci